Εγγραφείτε
ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ" PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 04:59

Η επιτροπή οικονομικών διαγωνισμών και προμηθειών του ΕΕΘ διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 13/06/2018 και ώρα 18:00μ.μ στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» στον 1ο όροφο του ΕΕΘ με τα εξής θέματα:
-ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ν.3869/2010
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ ΕΛΕΝΗ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
-ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ν.4469/2017
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:
1) ΧΑΤΖΗΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΡΙΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ Υ.Δ.Δ.ΑΔ
2) ΦΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ , ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ Υ.Δ.Δ.ΑΔ.
-ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (120 ΔΟΣΕΙΣ)
ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
Με το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση και ερωτήματα των παρευρισκομένων σχετικά με τα ανωτέρω θέματα.

 

 
Προς κατάργηση ο φόρος υπεραξίας ακινήτων PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 00:57
Ζήτημα ημερών ή και ωρών μπορεί να είναι η κατάθεση στη Βουλή -και συγκεκριμένα στο πολυνομοσχέδιο για την τέταρτη αξιολόγηση διάταξης- για την οριστική κατάργηση του φόρου υπεραξίας ακινήτων. Αν και τις τελευταίες δυο ημέρες γράφτηκε και ακούστηκε πολλάκις ότι στο πολυνομοσχέδιο υπάρχει σχετική διάταξη, αυτό δεν ισχύει. Για ποιο λόγο δημιουργήθηκε αυτή η σύγχυση;
 
Σε προσχέδιο του νομοσχεδίου που είχε διαρρεύσει το απόγευμα της Παρασκευής υπήρχε, πράγματι, διάταξη για την οριστική κατάργηση του φόρου υπεραξίας ακινήτων. Ωστόσο, στο τελικό κείμενο που κατατέθηκε στη Βουλή η διάταξη δεν υπήρχε.
Περισσότερα...
 
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 3.200 πακέτα τσιγάρων και 11 κιλά καπνού PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 00:52
το πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν χθες (9 Ιουνίου 2018) το πρωί σε περιοχές της Θεσσαλονίκης από αστυνομικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνολικά 7 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
 
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνελήφθησαν σε χώρο λαϊκής αγοράς, ένας άντρας και δύο γυναίκες, ημεδαποί καθώς και ένας αλλοδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση, συνολικά 1.437 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 147 συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 7 κιλών και 950 γραμμαρίων.
Περισσότερα...
 
Ολο το φορολογικό πακέτο του πολυνομοσχεδίου PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 09 Ιούνιος 2018 01:04
Τίτλους τέλους στο φόρο υπεραξίας ακινήτων ο οποίος καθιερώθηκε το 2014, αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην πράξη βάζει το πολυνομοσχέδιο δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες οι οποίοι κάνουν έναρξη εργασιών να υπαχθούν απευθείας στο καθεστώς απαλλαγής από ΦΠΑ .
 
Σήμερα η απαλλαγή από το ΦΠΑ αφορά επιχειρήσεις και επαγγελματίες με τζίρο έως 10.000 ευρώ και η προβλεπόμενη τροποποίηση ξεπερνά την παράμετρο του τζίρου με την πρόβλεψη της απευθείας υπαγωγής σε ΦΠΑ κατά τη στιγμή που θα γίνει η υπέρβαση του ορίου.
Περισσότερα...
 
Οι δέκα αλλαγές στη φορολογία που φέρνει το πολυνομοσχέδιο PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 23:54
Δέκα παρεμβάσεις φορολογικού χαρακτήρα για το κλείσιμο των παραθύρων φοροαποφυγής στον ΦΠΑ και το πόθεν έσχες περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Παράλληλα, στο σκέλος του μεσοπρόθεσμου προγράμματος αναφέρεται ότι συνολικός δημοσιονομικός χώρος πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ θα διατεθεί για μείωση των φορολογικών βαρών χωρίς ιδιαίτερη εξειδίκευση, πέραν της διατύπωσης ότι θα στοχεύουν στην αύξηση "του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων”. Πρόκειται βέβαια για "υποσχέσεις" που για να επαληθευτούν θα πρέπει να υλοποιηθούν και όλες οι άλλες προϋποθέσεις όπως είναι οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης και γενικά η πορεία των δημοσιονομικών πραγμάτων χωρίς αναταράξεις. 
Περισσότερα...
 
Επίδομα παιδιού: 13 ερωτήσεις - απαντήσεις για να ξέρετε τα πάντα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 11:31
Χαμός έχει γίνει με το επίδομα παιδιού καθώς το 73% των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι ολοκληρωμένες σε τελικό στάδιο, με συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας. Από αυτές έχει ήδη εγκριθεί το 93%, ενώ το 7% έχει απορριφθεί.
 
Από τις υπόλοιπες (27%) που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, σχεδόν οι μισές (42%) χρειάζονται συμπληρωματικά στοιχεία για το παιδί. Για 20% των περιπτώσεων δεν υπάρχει καταχωρημένος ΑΦΜ στο μητρώο ΑΜΚΑ (ηλικία τέκνου>18), για 14% δεν προκύπτει μόνιμη διαμονή στην 5ετία ενώ για 12% εκκρεμεί η υποβολή και εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης.
 
Συνολικά μέχρι τις 5 Ιουνίου, το μεσημέρι, δηλαδή σε τρεισήμισι 24ωρα λειτουργίας, έχουν υποβληθεί 107.150 αιτήσεις, εγκρίθηκαν ήδη 72.311 και απορρίφθηκαν 5.659.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 521

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

1

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon