Εγγραφείτε
ΟΑΕΔ: Ξεκινά στις 12 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων για παιδικές κατασκηνώσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 13:34
Ξεκινά την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 και ώρα 08:00 π.μ. η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2018, το οποίο θα υλοποιηθεί από την 15η Ιουνίου 2018 έως την: α) 3η Σεπτεμβρίου 2018 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και β) 10η Σεπτεμβρίου 2018 για τα παιδιά με αναπηρία.
 
Η υποβολή αιτήσεων γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).
Περισσότερα...
 
Κατασχέσεις: Τι έρχεται για "παγωμένους" τραπεζικούς λογαριασμούς PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 13:31
Σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών προκειμένου να διορθώσει στρεβλώσεις και αδικίες στις διαδικασίες επιβολής κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών βρίσκεται η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
 
Αυτό που επιδιώκεται είναι ουσιαστικά να διευκολυνθούν όσοι φορολογούμενοι έχουν υποστεί κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών και έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης της οφειλής τους προς τη φορολογική διοίκηση την οποία και τηρούν.
 
Σε πάρα πολλές περιπτώσεις απαντάται το παράδοξο να καλείται ένας φορολογούμενος να τηρήσει μια ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης φορολογικών οφειλών αλλά παράλληλα να του έχουν δεσμευτεί με κατασχετήριο οι τραπεζικοί του λογαριασμοί αδυνατώντας να διαχειριστεί τα χρήματα που κατατίθενται σε αυτούς.
Περισσότερα...
 
«Δεύτερη ευκαιρία» για δεκάδες εισηγμένες PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 02:43
Μετά από πολυετείς καθυστερήσεις, φαίνεται πως επιτέλους επιταχύνονται οι διαδικασίες προκειμένου να δοθεί «δεύτερη ευκαιρία» σε δεκάδες εισηγμένες εταιρείες, προκειμένου να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται, είτε με την υπάρχουσα μετοχική τους σύνθεση, είτε με νέα.
 
Έτσι, μεταξύ άλλων, έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δικαστικές προσφυγές υπερχρεωμένων εισηγμένων εταιρειών που ζητούν τη «ρύθμιση των χρεών τους» (ενίοτε και με κούρεμα υποχρεώσεων), με τη σύμφωνη γνώμη των πιστωτριών τραπεζών.
 
Ενδεικτική είναι η περίπτωση της κατασκευαστικής εταιρείας ΒΙΟΤΕΡ, η διοίκηση της οποίας υποστηρίζει πως «με τη συμφωνία εξυγίανσης, διευθετείται το σύνολο του τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας και υπό προϋποθέσεις, εντός της επόμενης επταετίας, δύναται η εταιρεία να είναι με μηδενικές τραπεζικές υποχρεώσεις. Με τη συμφωνία επιδιώκεται η πλήρης εξυγίανση της χρηματοοικονομικής θέσης και η υγιής ανάπτυξη της εταιρείας».
Περισσότερα...
 
Ο οδικός χάρτης για το Υπερταμείο PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 02:41
Το πρώτο σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της υλοποίησης του βασικού στόχου που έθεσε το ελληνικό δημόσιο με την ίδρυση της "Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.” (ΕΕΣΥΠ), να συγκεντρωθούν, δηλαδή, κάτω από μία ενιαία στέγη, να αποτυπωθούν με πληρότητα και διαφάνεια και να αξιοποιηθούν με συντονισμένο τρόπο τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία που περιλήφθηκαν στο χαρτοφυλάκιο του "υπερταμείου”, αποτελεί το Στρατηγικό Σχέδιο της ΕΕΣΥΠ Α.Ε. για την περίοδο 2018-2022 που δόθηκε στη δημοσιότητα. 
 
Σε συνέχεια αυτού του γενικού στόχου, και με βάση τις προβλέψεις του ιδρυτικού της νόμου, το ελληνικό δημόσιο παρέδωσε τον Σεπτέμβριο του 2017 στην ΕΕΣΥΠ, τις στρατηγικές κατευθύνσεις πάνω στις οποίες κλήθηκε να κάνει τον στρατηγικό αυτό  σχεδιασμό. Στο κείμενο αναφέρονται συγκεκριμένες επιδιώξεις που αφορούν τις άμεσες θυγατρικές της εταιρείες, καθώς και τις Δημόσιες Επιχειρήσεις που εντάχθηκαν σε αυτή.
Περισσότερα...
 
Πώς μοιράζονται τα χρέη στην Εφορία PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 03 Απρίλιος 2018 01:42
«Κόκκινο» χτύπησαν οι κατασχέσεις το 2017, φτάνοντας σε 1.721.911, με αύξηση 12,6% σε σχέση με το 2016. Τα στοιχεία ενσωματώνονται στην έκθεση απολογισμού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για το περασμένο έτος, από την οποία προκύπτει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φορολογουμένων με ληξιπρόθεσμες οφειλές χρωστούν έως 500 ευρώ.
 
Στο σύνολο των 4.058.857 φορολογουμένων με ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία το 2017, συνολικά 525.758 χρωστούν έως 10 ευρώ.
 
Στο επόμενο κλιμάκιο οφειλών, από 10 έως και 50 ευρώ, συγκεντρώνονται 337.729 φορολογούμενοι ενώ το πολυπληθέστερο κλιμάκιο όλων αποδεικνύεται αυτό που έχει οφειλές από 50 έως και 500 ευρώ και αφορά 1.336.423 φορολογούμενους.
Περισσότερα...
 
Χάρτινες και e-αποδείξεις από όλους για το αφορολόγητο PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 03 Απρίλιος 2018 01:40
Όλοι οι μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες θα μπορούν να δηλώσουν και χάρτινες αποδείξεις προκειμένου να καρπωθούν το αφορολόγητο όριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr ο κωδικός 049-050 της φετινής φορολογικής δήλωσης για τις δαπάνες με "πλαστικό" χρήμα θα προσυμπληρωθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενώ θα είναι ξεκλείδωτος για όλους. Στην πράξη αυτό που θα γίνεται από το υπουργείο είναι να μπορούν όλοι να χτίσουν το αφορολόγητο, είτε με χάρτινες, είτε με ηλεκτρονικές αποδείξεις.
 
Σύμφωνα με όσα προβλέπει η φορολογική νομοθεσία για να λάβουν οι περισσότεροι μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες την έκπτωση φόρου που οδηγεί στο αφορολόγητο όριο θα πρέπει να έχουν εντός του 2017 δαπανήσει ένα ελάχιστο μέρος του εισοδήματός τους με ηλεκτρονικό χρήμα, όπως είναι οι πιστωτικές, χρεωστικές κάρτες και η απευθείας μεταφορά ποσών στον επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό των καταστημάτων και επαγγελματιών. Εφόσον δεν έχουν πραγματοποιήσει αυτές τις ελάχιστες πληρωμές με κάρτα τότε για την αξία των πληρωμών με ηλεκτρονικό χρήμα που τους λείπει τους επιβάλλεται πρόσθετος φόρος 22%.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 509

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

57-sm

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon