Εγγραφείτε
Δείτε τους 1.000 τυχερούς της φορολοταρίας Ιουνίου PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 28 Ιούλιος 2018 01:45
Στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της 18ης φορολοταρίας του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ, για τις συναλλαγές με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Ιούνιο.
 
Οι 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αν βρίσκονται μεταξύ των τυχερών μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS.
Περισσότερα...
 
Στα 3,25 δισ. ευρώ οι φόροι των φετινών εκκαθαριστικών PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 22:15
 
Φόρους άνω των 3,2 δισ. ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν στην εφορία περίπου 2,5 εκατομμύρια νοικοκυριά, για τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2017. Η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων παρατάθηκε μέχρι τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, ενώ ειδικά για τους φορολογούμενους που υπάγονται στις ΔΟΥ Ελευσίνας και Παλλήνης και δεν έχουν υποβάλει ακόμη τις δηλώσεις τους, η προθεσμία παρατάθηκε μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, για να διευκολυνθούν οι πληγέντες από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου.
 
Ο συνολικός αριθμός των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων που θα υποβληθούν φέτος εκτιμάται ότι θα φθάσει τα 6,3 εκατομμύρια (μέχρι το πρωί της Τετάρτης 25 Ιουλίου είχαν ήδη υποβληθεί και εκκαθαριστεί 5.833.605 δηλώσεις). 
Περίπου το 40% των υποβαλλόμενων δηλώσεων είναι χρεωστικές, δηλαδή από την εκκαθάρισή τους προκύπτουν επιπλέον ποσά φόρων προς πληρωμή. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την ολοκλήρωση της υποβολής και της εκκαθάρισης του συνόλου των 6,3 εκατομμυρίων φετινών δηλώσεων θα έχουν εκδοθεί περίπου 2,5 εκατομμύρια χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα, δηλαδή ειδοποιητήρια που αναγράφουν επιπλέον ποσά φόρων προς πληρωμή. 
Περισσότερα...
 
Τα 6 SOS στο παρά πέντε των φορολογικών δηλώσεων PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 21:44
Λόγω της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική δόθηκε νέα παράταση στις φορολογικές δηλώσεις. Η προθεσμία μεταφέρθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουλίου ενώ ειδικά για τους κατοίκους στις πυρόπληκτες περιοχές μεταφέρθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου. Αν και η πλειονότητα των φορολογούμενων έχει εκπληρώσει ήδη τη σχετική φορολογική υποχρέωση, οι φορολογούμενοι που δεν το έχουν κάνει θα πρέπει, προκειμένου να αποφύγουν λάθη που κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα, να προσέξουν μερικά κρίσιμα σημεία της φορολογικής δήλωσης. Πιο συγκεκριμένα:
 
-οι φορολογούμενοι που διαθέτουν περιουσία στο εξωτερικό, όπως είναι καταθέσεις ή ακίνητα θα πρέπει να απαντήσουν θετικά στη σχετική ερώτηση του κωδικού 029-030
Περισσότερα...
 
Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων από τις πυρκαγιές PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2018 14:36
Αυξάνεται ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την εύρεση αγνοουμένων, ο αριθμός των οποίων παραμένει άγνωστος, εικάζεται όμως πως πρόκειται για δεκάδες ανθρώπους, χωρίς να αποκλείεται ο αριθμός να είναι και τριψήφιος. 
 
Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Μαλλίρη, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 79, ενώ προ ολίγου κατέληξε ένας τραυματίας που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.
 
Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι πως ο τελικός αριθμός θα είναι μεγαλύτερος. 
Περισσότερα...
 
Κόπωση στα φορολογικά έσοδα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2018 14:34
Ανησυχητικά σημάδια έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στον ορίζοντα της εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού. Έσοδα που συνδέονται με τη φορολόγηση του εισοδήματος νοικοκυριών και επιχειρήσεων έχουν αρχίσει να εμφανίζουν υστέρηση, ενώ ενισχύονται τα φορολογικά έσοδα που συνδέονται με την κατανάλωση.
 
Πρόκειται για μια ξεκάθαρη ένδειξη πως το φορολογικό σύστημα γίνεται ολοένα και πιο άδικο με τους έμμεσους φόρους που πέφτουν "τυφλά" πάνω στους φορολογούμενους να ενισχύονται και τους άμεσους φόρους που σχετίζονται με το εισόδημα και τη φοροδοτική ικανότητα των πολιτών να περιορίζονται.
 
Τα οριστικά στοιχεία της εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι αποκαλυπτικά όλων των παραπάνω:
Περισσότερα...
 
Πώς θα γίνει η ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη άνω των 50.000 ευρώ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 24 Ιούλιος 2018 13:24
Τις προϋποθέσεις ένταξης ενός οφειλέτη με χρέη προς τα Ταμεία στη ρύθμιση των 120 δόσεων, παρουσιάζει εγκύκλιος του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ).
 
1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Το πεδίο εφαρμογής διευρύνθηκε και πλέον στη ρύθμιση οφειλών βάσει των εν λόγω διατάξεων δύναται να ενταχθούν οφειλέτες με συνολικές οφειλές προς Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης που υπερβαίνουν το ποσό των 50.000€.
 
Τα πρόσωπα που υπάγονταν στο πεδίο εφαρμογής της και για τα οποία προβλεπόταν ως ανώτατο όριο οφειλών το ποσό των 50.000€ (φυσικά πρόσωπα χωρίς πτωχευτική ικανότητα, διμερής διαπραγμάτευση) δύνανται πλέον να υποβάλουν αίτηση ανεξαρτήτως ύψους οφειλών.
 
Με την κοινοποιούμενη, στη ρύθμιση υπάγονται οφειλές προς Φ.Κ.Α. που γεννήθηκαν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2017 αντί του προ ισχύοντος χρονικού ορίου της 31ης/12/2016 και είναι κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης βεβαιωμένες σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (Κ.Ε.Δ.Ε.) με τις προσαυξήσεις ή τόκους εκπρόθεσμης καταβολής κατά τον χρόνο υπαγωγής στη ρύθμιση.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 532

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

1h-mik

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon