Εγγραφείτε
Ηλεκτρονικό παράβολο σε όλους τους δήμους και τα δικαστήρια PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 23:17
Τη χρήση ηλεκτρονικού παραβόλου σε όλους τους δήμους και τα δικαστήρια επεκτείνει το υπουργείο Οικονομικών, ενώ έρχεται η πληρωμή τους μέσω ΑΤΜ και POS.
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, η επέκταση της εφαρμογής e-παράβολο στους δήμους, τα δικαστήρια και άλλους φορείς, αναμένεται να εκτινάξει τη χρήση των e-παραβόλων, η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς, ενώ προχωρά και η έκδοση και πληρωμή τους μέσω ΑΤΜ και POS.
 
Η ΓΓΠΣ, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και το υπουργείο Εσωτερικών,επεκτείνει τη δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικών παραβόλων σε όλους τους δήμους της χώρας.
Περισσότερα...
 
Δωρεά 5 σκαφών αξίας 2,4 εκατ. δολαρίων προς το Λιμενικό Σώμα από την Παπαστράτος PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 00:35
Υπεγράφη σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Σύμβαση Δωρεάς πέντε ταχυπλόων σκαφών στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή από την καπνοβιομηχανία Παπαστράτος σε αναγνώριση των επιτυχιών που σημειώνει το Σώμα, στη δίωξη του λαθρεμπορίου  καπνικών προϊόντων.  Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Παπαστράτος Χρήστος Χαρπαντίδης. Στην τελετή ήταν παρόντες οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός και Χρήστος Λαμπρίδης, ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτης Ράπτης,  οι δύο Υπαρχηγοί του Σώματος, Αντιναύαρχοι Λ.Σ., Θεόδωρος Κλιάρης και Παναγιώτης Παρασκευάς, ανώτατα και ανώτερα στελέχη του Λιμενικού, υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη της εταιρείας Παπαστράτος.
 
Περισσότερα...
 
Πώς θα ρυθμίσουν τα χρέη έως 50.000 ευρώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 00:34
Στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού εντάσσονται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα (5 – 10/2), οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όπως είχε γράψει το Capital.gr το προηγούμενο Σάββατο, αποκτώντας τη δυνατότητα να ρυθμίσουν συνολικά τα χρέη τους έως 50.000 ευρώ σε Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες. 
 
Οι δυνατότητες για ρύθμιση είναι οι εξής:
 
Για οφειλέτες με συνολικό ποσό βασικής οφειλής προς ρύθμιση έως 3.000 ευρώ και συνολικό ποσό προς ρύθμιση έως 50.000 ευρώ προς το Δημόσιο ή / και τους ΦΚΑ:
Περισσότερα...
 
Επανέρχονται τα «τέλη με τον μήνα» PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 02:30
Τη ρύθμιση «τέλη με τον μήνα», που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους να τα κυκλοφορήσουν πληρώνοντας αναλογία του ποσού των τελών μέχρι τέλος του έτους, σχεδιάζει να επαναφέρει το επόμενο διάστημα το υπουργείο Οικονομικών.
 
Επισημαίνεται ότι και πάλι, με βάση τον σχεδιασμό που υπάρχει, θα ισχύσει ο κανόνας που προβλέπει ότι όσο περισσότεροι είναι οι μήνες εντός των οποίων θα κυκλοφορήσουν τα Ι.Χ., τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το ποσό που θα πρέπει να πληρώνει ο ιδιοκτήτης.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα ισχύοντα:
Περισσότερα...
 
Εφορία: Εισπράξεις 5 δισ. από κατασχέσεις-ρυθμίσεις το 2017 PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 02:07
Έτος-εφιάλτης για εκατομμύρια φορολογούμενους ήταν το 2017, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία της ΑΑΔΕ για κατασχέσεις, απλήρωτους φόρους και έκθεση στον κίνδυνο λήψης αναγκαστικών μέτρων. Το περασμένο έτος, μέσω κατασχέσεων, ο εισπρακτικός μηχανισμός κατάφερε να οδηγήσει στα ταμεία του δημοσίου περισσότερα από 5 δισ. ευρώ (5,069 δισ. ευρώ για την ακρίβεια), εκ των οποίων 2,687 δισ. από παλαιά χρέη και 2,391 δισ. ευρώ από νέες οφειλές.
 
Την ίδια ώρα, το στοκ των παλαιών και νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών ξεπέρασε τα 100 δισεκατομμύρια, φτάνοντας στα 101,85 δισ. ευρώ και μόνο τον τελευταίο μήνα του έτους, οπότε οι φορολογούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον διπλό πονοκέφαλο ΕΝΦΙΑ και τελών κυκλοφορίας, έμειναν στα βερεσέδια της εφορίας 1,3 δισ. ευρώ. Συνολικά στη διάρκεια του περασμένου έτους, οι φρέσκες ληξιπρόθεσμες οφειλές ανήλθαν σε 12,931 δισ. ευρώ.
Περισσότερα...
 
«Οχι» στους πρώην μετόχους του ΟΑΣΘ από το ΣτΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 01:47
Ξεκινά και πάλι η διαδικασία της εκκαθάρισης εν λειτουργία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) καθώς το τμήμα αναστολών του ΣτΕ που συνεδρίασε σε σχηματισμό Ολομέλειας απέρριψε (45-46/2017 αποφάσεις) τις αιτήσεις επτά πρώην μετόχων του ΟΑΣΘ που ζητούν να ανασταλεί προσωρινά η υπουργική απόφαση και ο νόμος 4482/2017 αναφορικά με "το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης".
 
Όπως έκριναν οι σύμβουλοι Επικρατείας , δεν συντρέχουν οι προυποθέσεις για χορήγηση αναστολής , ενώ ως προς την οικονομική ζημιά που επικαλούνται οι πρώην μέτοχοι, έκριναν ότι αρμόδια είναι τα πολιτικά δικαστήρια και όχι το ΣτΕ.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 499

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

ex55a

 

diafimistiko-somateio

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon