Εγγραφείτε
Νέος τρόπος καταβολής του ΦΠΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 10:22

Στην υλοποίηση της σύστασης της τρόικας για κατάργηση της καταβολής του ΦΠΑ μαζί με την κατάθεση της σχετικής περιοδικής δήλωσης προχωρά το υπουργείο Οικονομικών. Η σχετική σύσταση που περιλαμβάνεται στο φορολογικό τμήμα του μνημονίου και στοχεύει στο να σταματήσει το φαινόμενο της μαζικής αποχής από την υποβολή των δηλώσεων ΦΠΑ (περίπου ένας στους πέντε υπόχρεους δεν υποβάλει τη δήλωση επειδή προφανώς δεν διαθέτει το σχετικό ποσό του ΦΠΑ).

Περισσότερα...
 
ΣΥΡΙΖΑ: Φόρος μεγάλης περιουσίας και στις καταθέσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 05 Μάρτιος 2013 10:53

Και τις καταθέσεις των φορολογούμενων με μεγάλη περιουσία θα αγγίξει ο φόρος πλούτου που περιλαμβάνεται στο αναλυτικό πρόγραμμα για τη φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.


Όπως σημειώνεται στο πρόγραμμα ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη θέσπιση ενός φόρου μεγάλης περιουσίας βάσει της συνολικής αξίας του πλούτου κάθε φορολογούμενου. Αυτό στην πράξη, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα, σημαίνει ότι θα αθροίζεται η αξία των περιουσιακών στοιχείων του φορολογούμενου όπως η κατοχή κτιρίων, οικοπέδων, γαιών, έργων τέχνης, καταθέσεων τραπεζών, επενδυτικών προϊόντων, συμμετοχών κλπ., που βρίσκονται στην Ελλάδα και όσων κάνουν δήλωση στην Ελλάδα και κατέχουν αντίστοιχα περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό. 

Περισσότερα...
 
Η "ελεύθερη" αγορά ηλεκτρικής ενέργειας PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 05 Μάρτιος 2013 10:49

Του Georg Zachmann

Το να επιτρέπεται το εμπόριο ηλεκτρικής ενέργειας απρόσκοπτα δια μέσου των συνόρων, θα βοηθούσε στο να επιτευχθούν και οι τρεις στόχοι της ευρωπαϊκής ενεργειακής πολιτικής: ασφάλεια, βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα. Η ασφάλεια θα αυξανόταν καθώς οι τοπικές ελλείψεις παροχής μπορούν να αντιμετωπιστούν με την εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από οπουδήποτε. Μια μεγαλύτερη αγορά από ό,τι η εθνική θα σήμαινε ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των εθνικών ενεργειακών εταιρειών θα πρέπει να οδηγήσει σε αύξηση της αποδοτικότητας και μείωση των τιμών.

Περισσότερα...
 
Λαθραία τσιγάρα σε...είδη Bebe! PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2013 21:55

tsigara goto gia lathraiaΠερίπου 10.000 κούτες με λαθραία τσιγάρα βρήκαν άντρες του κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, μέσα σε φορτίο με καλλυντικά βρεφικής φροντίδας.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια ελέγχου που έκαναν στο φορτηγό και αφού πρώτα χρειάστηκε να εκφορτώσουν όλο το φορτίο, οι λιμενικοί εντόπισαν τις κούτες με τα λαθραία τσιγάρα, που βρίσκονταν κρυμμένες στο μέσον του φορτηγού.

Περισσότερα...
 
Μη υποχρεωτική η ασφάλιση ακινητοποιημένων ΙΧ, λέει το ΥΠΟΙΚ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2013 11:13

pinakidesΟι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που καταθέτουν πινακίδες στις ΔΟΥ, δεν είναι υποχρεωμένοι να ασφαλίσουν τα οχήματά τους, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, με αφορμή δημοσιεύματα περί υποχρεωτικής ασφάλισης ακόμη και στα ακινητοποιημένα ΙΧ.

Περισσότερα...
 
Όταν η παρέμβαση στην αγορά εξαφανίζει φάρμακα από τα ράφια PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2013 11:04

Του Γιώργου Καισάριου
Θα έχετε όλοι ακούσει ότι υπάρχει έλλειψη σε πολλές κατηγορίες φαρμάκων. Επίσης θα έχετε ακούσει ότι ορισμένες φαρμακαποθήκες αγοράζουν ορισμένες κατηγορίες φαρμάκων από φαρμακεία και στη συνέχεια τα πωλούν ακριβότερο στο εξωτερικό. Ξέρετε για ποιο λόγο γίνεται αυτό; Διότι το κράτος έχει αποφασίσει να παρέμβει στην αγορά.
Ενθυμήστε τι σας είχα πει τον Δεκέμβριο του 2011, σχετικά με το θα γίνει στον τομέα των φαρμάκων αν είχαμε πάει στη δραχμή (διαβάστε: "Οι παράπλευρες απώλειες της επιστροφής στη δραχμή"). 

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 482 από 499

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

ex55a

 

diafimistiko-somateio

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon