Εγγραφείτε
Ρύθμιση-ανάσα για συμψηφισμό χρεών σε όλο το Δημόσιο PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 09:02

 Θα αφορά χρέη σε ΔΕΚΟ, ασφαλιστικά Ταμεία και χρέη υπό ρύθμιση

- Η ρύθμιση θα περιληφθεί στο μίνι φορολογικό νομοσχέδιο του Σεπτεμβρίου

- Πρώτο βήμα ο  του ΦΠΑ Ρύθμιση που θα δώσει μεγάλη ανάσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις, ενώ θα μειώσει κάθετα και τις οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο.

Περισσότερα...
 
Επιστροφές τέλος από την Εφορία PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 22:49

Κόκκινο χτυπάει στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών όταν σε μια φορολογική δήλωση εμφανίζεται επιστροφή. Ο πολίτης στις περισσότερες περιπτώσεις καλείται για επανέλεγχο και μετά από αυτόν όχι απλά δεν προκύπτει επιστροφή, αλλά οι περισσότεροι πληρώνουν και φόρο!Αρχικά για επανέλεγχο της φορολογικής δήλωσης καλούνταν όσοι είχαν να λάβουν επιστροφή άνω των 1.500 ευρώ, ωστόσο πλέον γίνεται διπλός και τριπλός έλεγχος ακόμη και στις περιπτώσεις που οι φορολογούμενοι έχουν να λάβουν ακόμη και επιστροφές της τάξης των 150 ευρώ.

 

Ουσιαστικά πλέον οποιαδήποτε δήλωση ... βγάζει επιστροφή μπαίνει στην κατηγορία της... ύποπτης και έτσι ελέγχεται εκ νέου.

Περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΦΕΤ PDF Εκτύπωση E-mail
Ανακοινώσεις - Ανακοινώσεις
Τετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 11:47

Αγαπητοί συνάδελφοι,

μετά από επικοινωνία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σχετικά με τα σεμινάρια για το Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων (νέα υγειονομική διάταξη) έχουμε να σας ανακοινώσουμε τα κάτωθι:

  1. την αίτηση συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα μπορείτε να την κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του ΕΕΘ (www.eeth.gr/) και από την ιστοσελίδα μας πατώντας στον σύνδεσμο:                                                                      ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΦΕΤ.
  2. η αίτηση υποχρεωτικά κατατίθεται συμπληρωμένη στα γραφεία της Αναπτυξιακής εταιρίας του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης ώστε να παραλάβουμε την αντίστοιχη βεβαίωση πρωτοκόλλου.
  3. η βεβαίωση πρωτοκόλλου αποτελεί αποδεικτικό σε περίπτωση ελέγχου των υπηρεσιών του νόμου έως ότου ξεκινήσουν τα σεμινάρια.
  4. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αναπτυξιακή εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, τηλ. 80011151515, 2310227390.

 


Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 14:00
 
Η κρίση δημιουργεί νέα δεδομένα PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 27 Αύγουστος 2013 15:12
Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Leadership της Civitas για την αποκωδικοποίηση των νέων δεδομένων στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα θα διανύσει μια μακρά περίοδο αλλαγών και ύφεσης. Είναι σαφές ότι χρειαζόμαστε νέο τρόπο σκέψης για να σχεδιάσουμε το μέλλον μας.  Το κλείσιμο επιχειρήσεων, οι απολύσεις, η ανεργία, η μείωση εισοδήματος, οι απρόβλεπτες συμπεριφορές αποτελούν φαινόμενα τα οποία θα επηρεάζουν τον τρόπο εργασίας αλλά και τον τρόπο με τον  οποίο ζούμε. Η CIVITAS, στην προσπάθειά της να συμβάλει στην αποκωδικοποίηση των νέων δεδομένων δημοσιεύει τα ευρήματα της έρευνας Leadership Survey, που έγινε φέτος για δεύτερη φορά.

Οι αλλαγές που συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία, επακόλουθο της κρίσης και της ύφεσης, δημιουργούν νέα δεδομένα. Η  ανάπτυξη και η έξοδος της Ελλάδας από την ύφεση δεν θα συμβεί παρά μόνον όταν αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της οικονομίας μας. Το οικονομικό μας μοντέλο θα πρέπει να μετακινηθεί από την κατανάλωση προς τις εξαγωγές και προς την παραγωγή διεθνώς εμπορεύσιμων αγαθών και υπηρεσιών. 

Περισσότερα...
 
Αυθαίρετα: Νέος κύκλος ρυθμίσεων από τις 2 Σεπτεμβρίου PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2013 19:23
akinhta kompiouterakiΑπό την ερχόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για την υπαγωγή στη νέα ρύθμιση του ΥΠΕΚΑ για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων. 
 
Όσοι ιδιοκτήτες είχαν κάνει αίτηση για την ένταξη στον προηγούμενο νόμο (4014/2011), θα πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση για να ενταχθούν στο νέο νόμο (4178/2013).
 
Η νέα δήλωση είναι απαραίτητη, καθώς ο νόμος 4178 έχει περιέχει διατάξεις που δεν υπήρχαν στον παλαιό, όπως η θεσμοθέτηση κατηγοριών ανάλογα με την αυθαιρεσία.
Περισσότερα...
 
Ενημέρωση για τα εκκαθαριστικά από την ΓΓΠΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2013 08:27
Οι φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εκτυπώσουν τα εκκαθαριστικά του Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (ΦΕΦΠ) 2013 καθώς και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) 2011 και 2012 από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, όπως υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του την Κυριακή, το υπουργείο Οικονομικών.
 
Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ θα ακολουθήσουν την επιλογή «Υπηρεσίες προς Πολίτες», και, στη συνέχεια, τις επιλογές «Υποβολή δήλωσης φορολογίας Εισοδήματος Ε1» και «Υποβολή Δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων Ε9», ώστε να μπορούν να δουν και να εκτυπώσουν τα εκκαθαριστικά που τους έχουν αποσταλεί.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 482 από 538

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

61ex-mikr

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon