Εγγραφείτε
Έπεσαν οι τιμές, έρχονται οι τουρίστες PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2013 08:46

Με θέλγητρο τα οικονομικά πακέτα διακοπών επιχειρούν ακόμη και την ύστατη στιγμή να γεμίσουν τα καταλύματά τους οι ξενοδόχοι στις βασικές τουριστικές περιοχές της χώρας, με στόχο την επίτευξη του στόχου των 17 εκατ. αφίξεων. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο πως αυτή τη στιγμή η Ελλάδα αποτελεί το δεύτερο φτηνότερο προορισμό ανάμεσα στις χώρες της Μεσογείου, μετά την Αίγυπτο, αν και ο χαρακτηρισμός της χώρας μας σας low cost προορισμός προμηνύει, όπως τονίζουν παράγοντες της αγοράς, και μειωμένα έσοδα.

Περισσότερα...
 
Τεχνητό φύλλο παράγει ενέργεια με 1,5 μπουκάλι νερό – Φθηνότερο από τα φωτοβολταϊκά PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 16 Ιούνιος 2013 08:41

Το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό της GE για την καλύτερη ταινία μικρού μήκους σχετικά με τις καινοτομίες του μέλλοντος κέρδισε «το τεχνητό φύλλο».

Η ταινία που παρουσιάζει την εφεύρεση του χημικού Daniel Nocera, μια έξυπνη συσκευή που παράγει ενέργεια μιμούμενη τη φωτοσύνθεση και μπορεί να τροφοδοτήσει, σύμφωνα με τον δημιουργό της, τις ενεργειακές ανάγκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το τεχνητό φύλλο δεν είναι τίποτα άλλο από έναν δίσκο πυριτίου, επιστρωμένο με καταλύτες που εκμεταλλεύονται το φως του ήλιο για να χωρίσουν το νερό σε υδρογόνο και οξυγόνο.

Τα αέρια που αναβλύζουν με τη μορφή φυσαλίδων από το νερό μπορούν να μετατραπούν σε καύσιμο για την παραγωγή ενέργειας με τη μορφή κυψελών καυσίμου.

Περισσότερα...
 
Στο μικροσκόπιο της εφορίας εμβάσματα άνω των 50.000 PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 15 Ιούνιος 2013 19:22

Μεγαλύτερο δίχτυ απλώνει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών για να πιάσει φορολογούμενους πολίτες που την περίοδο 2009-2011 έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό, τα οποία σύμφωνα με τις νέες μεθόδους ανάλυσης κινδύνου που χρησιμοποιούν οι ελεγκτικές υπηρεσίες δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα τους.

Αναλυτικότερα, με απόφαση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρη, περνούν πλέον στην αρμοδιότητα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) οι υποθέσεις φορολογουμένων που κατά τα έτη 2009, 2010 και 2011 έστειλαν στο εξωτερικό χρηματικά εμβάσματα 50.000 ευρώ.

Μέχρι σήμερα οι φορολογικές Αρχές ήλεγχαν περιπτώσεις φορολογουμένων που την επίμαχη περίοδο διακίνησαν στο εξωτερικό κεφάλαια που υπερέβαιναν αθροιστικά τις 100.000 ευρώ ανά φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Ωστόσο, από ειδικούς ελέγχους ανάλυσης κινδύνου και διασταυρώσεις εισοδημάτων προέκυψε πως το όριο αυτό πρέπει να μειωθεί.

Περισσότερα...
 
Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την απεργία PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 15 Ιούνιος 2013 15:05

Παράνομη και καταχρηστική έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την απεργία που κήρυξαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι ομοσπονδίες και το διασωματειακό των εργαζομένων στις εφημερίδες. Διαβάστε την απόφαση του δικαστηρίου

Περισσότερα...
 
Αγιορείτες μοναχοί αρνήθηκαν να δουν τον Μπουτάρη PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 15 Ιούνιος 2013 13:56

Τη δυσαρέσκεια τους με έναν πρωτότυπο τρόπο εξέφρασαν οι Αγιορείτες πατέρες όταν αντίκρυσαν στις Καρυές και στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και πρόεδρο της «Αγιορειτικής Εστίας» κ. Γιάννη Μπουτάρη.

Οι μοναχοί της διοικήσεως του Αγίου Όρους μετά το τέλος της τελετής της εγκαθίδρυσης της νέας επιστασίας αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Όταν όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι κατευθύνθηκαν στην Ιερά Κοινότητα οι άνθρωποι του κ. Μπουτάρη πήραν το μήνυμα από τους Αγιορείτες πατέρες να μην ανέβει πάνω μαζί τους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Μπουτάρης βρέθηκε στο Άγιο Όρος χωρίς να έχει λάβει πρόσκληση από την Ιερά Κοινότητα.

Περισσότερα...
 
Η ΕΕ βάζει τέλος στις χρεώσεις roaming PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 15 Ιούνιος 2013 13:53

Πλέον, όλοι οι Ευρωπαίοι καταναλωτές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα σε όλες τις χώρες της ΕΕ με τις ίδιες χρεώσεις που θα είχαν αν ήταν σπίτι τους! Με σχετικό νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε από τις 27 χώρες-μέλη, μπαίνει οριστικό τέλος στις υπερχρεώσεις περιαγωγής (roaming) σε μια προσπάθεια να εκσυγχρονιστούν οι κανόνες των τηλεπικοινωνιών.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 482 από 521

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

1

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon