Εγγραφείτε
Αντικειμενικές: Αναζητούν φρένο στις μεγάλες αυξήσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 00:16
Φρένο στις πολύ μεγάλες αυξήσεις τιμών ζώνης που πρότειναν οι πιστοποιημένοι εκτιμητές, αναζητούν στο υπουργείο Οικονομικών. Σε μια προσπάθεια να αποφύγουν την υπέρμετρη αύξηση των τιμών σε περιοχές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αντιδράσεις για επιβάρυνση της "λαϊκής κατοικίας" στο ΥΠΟΙΚ ετοιμάζονται να παραπέμψουν στη δευτεροβάθμια επιτροπή τον καθορισμό τιμών σε "λαϊκές" περιοχές στις οποίες προτάθηκαν σημαντικές αυξήσεις.
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ορισμένες περιοχές της δυτικής Αττικής οι προτεινόμενες αυξήσεις έφθασαν ή και ξεπέρασαν το 50% καθώς σαν βασικό κριτήριο καθορισμού των τιμών λειτούργησε στους εκτιμητές το ελάχιστο κατασκευαστικό κόστος.
Περισσότερα...
 
Πού μειώνονται και πού αυξάνονται οι αντικειμενικές τιμές PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 22:20
Κόφτη στις εισηγήσεις σημαντικών αυξήσεων αντικειμενικών αξιών για τις λεγόμενες «λαϊκές συνοικίες» ετοιμάζεται να βάλει σύμφωνα με πληροφορίες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και στο σενάριο αυτό δεν αποκλείεται να βρει απέναντί της τους δανειστές.
 
Οι εκτιμητές ακινήτων παρέδωσαν τις εισηγήσεις τους και όπως δήλωσε χθες η αρμόδια υφυπουργός Κατερίνα Παπανάτσιου  σε ένα ποσοστό 60% ή 6.070 ζώνες τα στοιχεία δείχνουν αυξήσεις, ενώ σε ένα ποσοστό 23% ή 2.300 περιοχές οι εισηγήσεις αφορούν σε μειώσεις. Οι εισηγήσεις των εκτιμητών όμως δεν είναι δεσμευτικές αναφέρουν αρμόδιες πηγές και αναδεικνύουν ήδη τη διαφωνία τους στην τάση εξίσωσης των αντικειμενικών αξιών της τάξεως των 500-700 ευρώ με το ελάχιστο κόστος οικοδομής το οποίο κυμαίνεται από 800 έως και 1.000 ευρώ ανά τετραγωνικό.
 
Με απλά λόγια οι εκτιμητές εισηγούνται το αυτονόητο. Όταν ένα ακίνητο κοστίζει κατ΄ελάχιστο 800 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο για να κατασκευαστεί, δεν μπορεί να πωλείται σε χαμηλότερη τιμή.
Περισσότερα...
 
Ενεργοποιήθηκε εκ νέου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το «Εξοικονόμηση κατ' οίκον» PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 22:17
Ενεργοποιήθηκε εκ νέου το μεσημέρι η ηλεκτρονική πλατφόρμα υπαγωγής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι έχουν εγγραφεί στο σύστημα αλλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής αίτησης.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωσή του το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τονίζει επίσης ότι με τον διπλασιασμό των πόρων του προγράμματος, που ανακοινώθηκε χθες, θα καλυφθούν οι αιτήσεις όλων των επιλαχόντων στις Περιφέρειες Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας.
Περισσότερα...
 
Η Παπαστράτος παίρνει θέση στο μέλλον PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 18:08
Η Παπαστράτος αφήνει οριστικά πίσω της το τσιγάρο, παράγοντας αποκλειστικά τις θερμαινόμενες ράβδους καπνού, για το IQOS
 
Έναν μόλις χρόνο μετά από την ανακοίνωση της επένδυσης ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, η Παπαστράτος εγκαινίασε τις νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο. Η Παπαστράτος, που εδώ και 87 χρόνια έχει σφραγίσει την επιχειρηματική ιστορία της Ελλάδας, αποτελεί και επίσημα από σήμερα τη δεύτερη μονάδα παγκοσμίως αποκλειστικής παραγωγής ράβδων καπνού, για το νέο καινοτόμο καπνικό προϊόν της Philip Morris International (PMI), το IQOS.
 
Η επένδυση που οδήγησε στην πλήρη μετατροπή του εργοστασίου, αλλά και στο ριζικό μετασχηματισμό της Παπαστράτος, ολοκληρώνεται σε χρόνο-ρεκόρ, παρά τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και το μέγεθος του έργου, που περιλαμβάνει την κατασκευή 3 νέων κτηρίων, την εγκατάσταση 2 νέων γραμμών επεξεργασίας καπνού και 10 νέων γραμμών παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού ενώ η παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου της Παπαστράτος θα φτάνει τις 20 δισεκατομμύρια θερμαινόμενες ράβδους καπνού ετησίως.
Περισσότερα...
 
Συνελήφθη επταμελής συμμορία για λαθραία διακίνηση τσιγάρου PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 17:54
Λαθραία καπνικά προϊόντα πουλούσε μια επταμελή συμμορία στη Θεσσαλονίκη.Πρόκειται για αλλοδαπούς που δρούσαν στο κέντρο της πόλης και διακινούσαν παράνομα τσιγάρα και πακέτα καπνού.Συγκεκριμένα,οι ύποπτοι, είναι ηλικίας  19 έως 31 ετών, και δρούσαν «διακριτικά» στην περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους.
 
Οι τέσσερις από αυτούς μετέφεραν το εμπόρευμα στα σπίτια των υπολοίπων και οι άλλοι τρεις τα πουλούσαν. Μέτα από τις έρευνες των Αρχών σε τέσσερα σπίτια της περιοχής του κέντρου κατασχέθηκαν τα εξής :
Περισσότερα...
 
Σε πλειστηριασμό τα ακίνητα της σοκολατοποιίας "Λεωνίδας" PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 01:52
Μία ακόμη υπόθεση μεγαλοοφειλέτη προς τις τράπεζες, οδηγήθηκε σήμερα σε πλειστηριασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την περίπτωση της γνωστής επιχείρησης "Λεωνίδας" (σοκολατάκια), της οποίας οι μέτοχοι είχαν δάνεια της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν εξυπηρετούσαν, αν και υπήρχε η δυνατότητα.  
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα πλειστηριασμού ακινήτων των μετόχων Βασιλικής και Ελένης Κεστεκίδου, με πολύ υψηλά εισοδήματα από μερίσματα.
 
Συγκεκριμένα, σήμερα βγήκαν σε πλειστηριασμό οκτώ (8) διαμερίσματα και 26 θέσεις στάθμευσης. Πρόκειται για συγκρότημα ακινήτων των μετόχων επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 509

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

57-sm

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon