Εγγραφείτε
Άνοιξε η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών στην εφορία PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 01:43
Στη διάθεση των φορολογουμένων τέθηκε πριν από λίγο η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την τακτοποίηση όχι μόνο των ληξιπρόθεσμων, αλλά και των βεβαιωμένων οφειλών προς την εφορία σε έως και 12 δόσεις. Οι αιτήσεις που μέχρι τώρα μπορούσαν να υποβληθούν μόνο με επίσκεψη στις Δ.Ο.Υ θα γίνονται στο εξής ηλεκτρονικά.
 
Η σχετική τροπολογία που άνοιξε τον δρόμο για την μετατροπή της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε ηλεκτρονική, δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ πριν από λίγες ημέρες ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. 
Περισσότερα...
 
Ποιοι κλάδοι βρίσκονται ψηλά στην έκδοση εκθέσεων εταιρικής υπευθυνότητας PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 01:34
Συνεχίστηκε και το 2017 η ανοδική τάση στην έκδοση Εκθέσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας, όπως καταγράφει η ετήσια έρευνα του Κέντρου Αειφορίας (CSE) που διεξάγεται για τέταρτη φορά στην Ελλάδα με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Εταιρικής Υπευθυνότητας (CRI) και της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) και χορηγό επικοινωνίας την WIND Ελλάς.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία, την περίοδο 2016-2017 εκδόθηκαν 36,7% περισσότερες εκθέσεις σε σχέση με το 2012, ενώ τα επόμενα 2 χρόνια αναμένεται οι εταιρείες που θα έχουν στρατηγική και Έκθεση για την Εταιρική Υπευθυνότητα να ξεπεράσουν τις 120 στη χώρα μας.
Περισσότερα...
 
Κύπριους ελεγκτές "διορίζουν" οι θεσμοί για τις οφειλές του ελληνικού Δημοσίου προς ιδιώτες PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 01:33
Η Ελεγκτική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας μαζί με το Ελληνικό Ελεγκτικό Συνέδριο ξεκίνησαν αναδρομικό έλεγχο στην πληρωμή των 5,5 δισ. ευρώ κρατικών οφειλών προς ιδιώτες με λεφτά από τον ESM. Αυτό αναφέρει η Έκθεση Συμμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επισημαίνοντας ότι στο στόχαστρο τελεί η περίοδος από το 2016 έως το τέλος του 2017 και στόχος είναι η αξιολόγηση της αξιοπιστίας του συστήματος και η υποβολή "συστάσεων". 
 
Ο λόγος για την ανεξάρτητη Υπηρεσία που δεν υπάγεται σε κανένα υπουργείο και η ηγεσία της διορίζεται από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Με τη συμμετοχή της στον έλεγχο των πεπραγμένων νοσοκομείων, Ταμείων, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ και άλλων φορέων που συντηρούν τα "φέσια" προς επιχειρηματίες, πολίτες και συνταξιούχους αλλά και στις κεντρικές υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ, καλύπτεται μια απαίτηση για "ανεξάρτητο εξωτερικό ελεγκτή" που προϋπήρχε από την προηγούμενη αξιολόγηση και έμενε σε εκκρεμότητα. Πλέον γίνεται προαπαιτούμενο της 4ης αξιολόγησης.
Περισσότερα...
 
Κυβερνητικές πηγές: Εντός δύο εβδομάδων το νέο ομόλογο PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 01:30
Η Ελλάδα σχεδιάζει να βγει στις αγορές με έκδοση επταετούς ομολόγου εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, με στόχο να αντλήσει κεφάλαια ύψους 3 δισ. ευρώ, δήλωσε ανώτατη κυβερνητική πηγή στο Reuters. 
 
«Θα ακολουθήσουν δύο ακόμη εκδόσεις έως το τέλος του καλοκαιριού», σημείωσε η ίδια πηγή. 
 
"Σκιές" στην επικείμενη έκδοση ομολόγου από τις εντάσεις μεταξύ ΤτΕ - ΥΠΟΙΚ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 01:28
"Άκαιρη και ενδεχομένως επικίνδυνη" χαρακτηρίζεται από τραπεζικούς κύκλους, η αναζωπύρωση της έντασης μεταξύ ΤτΕ και ΥΠΟΙΚ τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την "διαχείριση" των κεφαλαίων του εγγυητικού "μαξιλαριού" για την ομαλή έξοδο στις αγορές μετά τις 20 Αυγούστου.
 
Ο ΟΔΔΗΧ ετοιμάζει για το τέλος της εβδομάδας ή τις αρχές της επόμενης την έκδοση επταετούς ομολόγου σε ένα περιβάλλον που προδικάζει πολύ ευνοϊκή υποδοχή από τις αγορές ομολόγων.
 
Παράγοντες ξένης τράπεζας που θα συμμετέχει ως primary dealer στην σχετική διαδικασία, επισημαίνουν στο Capital.gr ότι οι συνθήκες είναι τόσο ευνοϊκές ώστε "ο εκδότης θα πρέπει να φροντίσει να μη υπάρξουν υπερβολές όσον αφορά την (σ.σ. ευνοϊκή) διαμόρφωση των τιμών για την έκδοση” προκειμένου η όλη διαδικασία να συνεχιστεί όπως έχει σχεδιασθεί για όλο το εξάμηνο...
Περισσότερα...
 
Eurobank: Τουρισμός και μεταφορές οι βασικοί μοχλοί ενίσχυσης του Ισοζυγίου Αγαθών και Υπηρεσιών PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018 16:46
Οι υπηρεσίες τουρισμού και μεταφορών ήταν οι βασικοί μοχλοί ενίσχυσης του Ισοζυγίου Αγαθών και Υπηρεσιών στο 11μηνο Ιανουαρίου - Νοεμβριου 2017 σύμφωνα με την ανάλυση της Eurobank Research στο τελευταίο τεύχος του "7 ημέρες Οικονομία".
 
Όπως αναφέρει η Eurobank, σε παλαιότερο τεύχος του δελτίου 7ημέρες OIKONOMIA (Νο 235, 12/1/2018) αναφερθήκαμε στην πορεία των εμπορευματικών συναλλαγών της ελληνικής οικονομίας για το 11μηνο Ιαν – Νοε 2017. Στο παρόν τεύχος συμπληρώνουμε την προαναφερθείσα ανάλυση παρουσιάζοντας για το ίδιο χρονικό διάστημα την πορεία των ελληνικών εξαγωγών και εισαγωγών (αγαθών και υπηρεσιών) βάσει των στοιχείων του ισοζυγίου πληρωμών της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ). Σημειώνουμε ότι για τον τομέα των αγαθών οι χρονολογικές σειρές των εμπορευματικών συναλλαγών της ελληνικής στατιστικής αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) διαφέρουν από τις αντίστοιχες της ΤτΕ. Ανάλογη σύγκριση για τον τομέα των υπηρεσιών δεν υπάρχει καθώς τα συγκεκριμένα στοιχεία παρέχονται μόνο από την ΤτΕ (σε μηνιαία συχνότητα).
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 499

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

ex55a

 

diafimistiko-somateio

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon