Εγγραφείτε
Εισαγγελικη Απόφαση σχετικα με τις προσόψεις των περιπτέρων PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2011 20:08


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


 

 

 

 

ΔΗΜΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Δ/ΝΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


 


ΘΕΣΓΑΛΟΝΙΙ

.. ψ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΤΡίϊΤΟΔΙΚΠΝ ΘΕ

Αριθρός Γνωμοδότησης :


 

 

ΚΟΙΝ.: κ. Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης

 

 

Προς

 

Την Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας θεσσαλονίκης

 

 

Επί των διατυπωμένων με το υπ' αριθμ. πρωτ. 7420/12.5.2001 έγγραφο σας , ερωτημάτων σας , σχετικά με τις κυρώσεις για την διαφήμιση και την προώθηση προϊόντων καπνού , η γνώμη μας είναι η ακόλουθη ι

Επί του ζητήματος των κυρώσεων σε περίπτωση παράνομης διαφήμισης και προώθησης προϊόντων καπνού εξεδόθη η υπ' αριθμ. 3/2011 γνωμοδότηση μας , στην οποία και παραπέμπουμε , δυνάμει της οποίας έγιναν δεκτά τα εξής

περισσοτερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2011 20:05

 

Συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι από την Κυριακή 03/07/2011 και σύμφωνα με τον Ν. 3919/2011, σχετικά με την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, απελευθερώνεται και η άσκηση του επαγγέλματος του εφημεριδοπώλη.

Τα πρακτορεία διανομής τύπου ΑΡΓΟΣ Α.Ε. και ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε., που είναι υπεύθυνα βάση νόμου για τη διανομή τύπου,

περισσοτερα...
 
Απόφαση Εισαγγελείας σχετικά με Προσόψεις Περιπτέρων PDF Εκτύπωση E-mail
Ανακοινώσεις - Ανακοινώσεις
Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2011 13:09

Αξιότιμα μέλη - αγαπητοί συνάδελφοι

Κατόπιν ενημέρωσης του Σωματείου μας από τη διοίκηση της Δημοτικής Αστυνομίας, σήμερα Παρασκευή 01/07/2011, όσο αφορά στα διαφημιστικά προϊόντα καπνού δεξιά και αριστερά εντός των επιθεμάτων των περιπτέρων μας, έχουμε να σας ανακοινώσουμε τα εξής:

περισσότερα...
 
Ανακοίνωση σχετικά με το Σεμινάριο PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2011 20:42

 Το Σωματείο Ενοικιαστών Περιπτέρων Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι, λόγω εκτάκτων προβλημάτων του Ειδικού Συμβούλου που θα επιμελείτο των επιμορφωτικών σεμιναρίων, η έναρξη των οποίων είχε οριστεί στις 18/06/201, αναβάλλονται για μετά το καλοκαίρι.

 Ακριβείς ημερομηνίες και ώρες θα σας γνωστοποιηθούν έγκαιρα, ώστε να οργανώσετε την παρουσία σας σε αυτά.

 

 Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

Με εκτίμηση

Μοχωρίδης Βενιζέλος
 
Επιστολή σε Πολιτική κ. Πολειτιακή Ηγεσία PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 31 Μάιος 2011 00:53
Αξιότιμοι Κύριοι της πολιτ

και πολιτειακής ηγεσίας

 

Όπως έχουμε επισημάνει και σε προηγούμενες επιστολές μας, το μέγεθος της καταστροφής, στο οποίο έχει περιέλθει ο κλάδος μας, πλέον, σας είναι απολύτως γνωστό. Αιτία αυτής της καταστροφής; Καθαρά η εφαρμογή μιας λάθος καθώς και άδικης οικονομικής πολιτικής – άκρως φοροεισπρακτικής, σε ένα προϊόν ενός κλάδου, που ακόμα και τώρα κρατά τα σκήπτρα της οικονομίας της χώρας μας.


 

Όλα τα παραπάνω, σίγουρα, έρχονται να σας τα επιβεβαιώσουν οι αρνητικοί αριθμοί, που αφορούν στην είσπραξη των προαναφερθέντων. Χωρίς να είμαστε άδικοι, αναγνωρίζουμε, αφενός μεν, την προσπάθειά σας για βελτίωση των πραγμάτων, το περασμένο φθινόπωρο, αφετέρου δε, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την προχειρότητα με την οποία επιδιώξατε να εφαρμοστεί η απόφαση αυτή (φορολογία ψιλού καπνού, εφαρμογή νόμου χωρίς κυρώσεις, κ.λπ.). Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, ήταν να γίνει ο κλάδος, για ακόμα μια φορά, σάκος πυγμαχίας στο μέσο όλων των εμπλεκομένων. Και πριν καλά καλά μπορέσουμε να βάλουμε μια τάξη στα οικονομικά μας και στην πορεία μας, σαν επιχειρηματίες, έρχεστε με νέες φοροεισπρακτικές ανακοινώσεις σε προϊόντα καπνού και αλλαγή ΦΠΑ στα ζαχαρώδη - αναψυκτικά.

Ευελπιστούμε αυτή τη δύσκολη στιγμή, την πρόταση μας, που αφορά το καπνικό (πρόταση που έχει κατατεθεί επίσημα σε υπουργείο, καπνοβιομηχανίες, χονδρεμπόριο και υπάρχει αναλυτικά και στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού μας, το οποίο και σας αποστέλλετε), να τη μελετήσετε σοβαρά και γιατί όχι να υιοθετήσετε την εφαρμογή της.

Κύριοι, σας έχουμε αποδείξει ότι οι προτάσεις μας διακρίνονται από σαφήνεια, επιχειρηματολογία και αφορούν σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς και όχι μονόπλευρα, όπως γινόταν στο παρελθόν.

Σχετικά με τη μετάταξη βασικών προϊόντων από χαμηλό σε υψηλό ΦΠΑ, προσωπική μας εκτίμηση είναι, ότι αποτελεί ακόμα ένα σφάλμα, τουλάχιστον όσο αφορά στα βασικά προϊόντα άρτου, γάλακτος, νερού κ.λπ, και είναι εντελώς υπερβολικό για τα υπόλοιπα "προϊόντα πολυτελείας", όπως ζαχαρώδη, αναψυκτικά, χυμοί, παγωτά. Τη στιγμή λοιπόν, που έξω στην κοινωνία, υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα, χωρίς καμία τιμωρία, τη στιγμή που ετοιμάζεστε να εγκρίνετε την εφαρμογή του νόμου Τειρεσίας, ακόμα και για μηδαμινά χρέη συμπολιτών προς τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, την ίδια ακριβώς στιγμή θεωρείτε το αναψυκτικό ή το παγωτό του Έλληνα "προϊόντα πολυτελείας", κατατάσσοντάς τα στον υψηλότερο δείκτη ΦΠΑ, βάζοντας έτσι την οριστική "ταφόπλακα" στο ήδη εμπορικό νεκροταφείο της χώρας.

Ποια έσοδα ζητάτε Κύριοι όταν, με τη στάση σας, ακόμα και τα τελευταία εναπομείναντα ηρωικά επιχειρηματικά ΑΦΜ θέλετε να τα εξαφανίσετε;

Όχι Κύριοι: Δεν θα είμαστε απόντες από την όποια προσπάθεια σωτηρίας της χώρας μας, γι' αυτό πάντα καταθέτουμε προτάσεις.

Όχι Κύριοι: Δεν υιοθετούμε την άποψη του υπουργού, κ. Χρυσοχοΐδη, σε ομιλία του στη γενική συνέλευση του Σ.Β.Β.Ε., την προηγούμενη εβδομάδα, όπου, όταν ένας παριστάμενος επιχειρηματίας έθεσε το θέμα της υψηλής φορολόγησης στις εταιρίες, πήρε την απάντηση από τον υπουργό: «Μπορεί κανείς να πάρει την επιχείρησή του και να πάει στα Σκόπια».

Όχι Κύριοι: Δεν θα ανεχτούμε να υπάρξουν και άλλες μειώσεις μισθών, που ξεπερνούν το 30% και μειώσεις κερδοφορίας επιχειρήσεων, που αγγίζουν το 65%.

Όχι Κύριοι: Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να είμαστε βάρος, μη πληρώνοντας τις υποχρεώσεις μας και υπονομεύοντας το μέλλον των παιδιών μας.

Όχι Κύριοι: Δεν σας δώσαμε τη διακυβέρνηση της χώρας για να αλλάξετε την ιστορίας της σε εκατό μέρες, όπως υποσχεθήκατε, αλλά για να βάλετε τις βάσεις για το αύριο.

Όχι Κύριοι: Δεν θα γίνουμε θεατές στο ίδιο έργο του τύπου "επιτροπές επί επιτροπών" και "εξεταστικές επί εξεταστικών" και τελικά να είναι "όλοι αθώοι".

Όχι Κύριοι: Δεν θέλουμε οι ειρηνικές και καθόλα πολιτισμένες συγκεντρώσεις του λαού να αλλάξουν ύφος και δυναμική.

Όχι Κύριοι: Δεν θα ανεχτούμε άλλα δις σαν βοήθεια προς τις τράπεζες, χωρίς ανταποδοτικότητα από πλευράς τους, παρά μόνο έξτρα μπόνους επιτοκίων για τους λίγους.

Απλά, θέλουμε, έστω και τούτη την ύστατη στιγμή, να μας ακούσετε, να μας δεχτείτε και αφού αφουγκραστείτε τις θέσεις και τους προβληματισμούς μας, να στρατευθούμε όλοι προς το κοινό καλό, που δεν είναι άλλο από τη σωτηρία και την ανάκαμψη της χώρας.

 

 

 ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                           ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!! PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Απρίλιος 2011 00:29

 

 

 

Καλή Ανάσταση
Το άγιο Φως της Ανάστασης,
ας φωτίσει τις ψυχές
και τις ζωές όλων μας.

 

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 501 502 503 504 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 501 από 504

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

ex55a

 

diafimistiko-somateio

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon