Εγγραφείτε
«Πρασινίζει» το λιμάνι της Θεσσαλονίκης PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 09 Μάρτιος 2013 11:16

limaniΤου Δημήτρη Κούρου

Μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων έως και 20% και λήψη αντισταθμιστικών μέτρων για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως και 25% ετησίως είναι ο στόχος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, που για το σκοπό αυτό απέκτησε Τοπικό Σχέδιο Προσαρμογής.

«Το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα για την οικονομική ανάπτυξη, όμως παράλληλα αποτελεί και πιθανή πηγή αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων που οφείλονται στις πολλαπλές πηγές εκπομπών ρύπων των δραστηριοτήτων του», επισημαίνεται στο συγκεκριμένο Σχέδιο.

Περισσότερα...
 
Νέα παράταση για ΣΕΚΑΠ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2013 20:01

sekapΝέα παράταση στην αγωνία για την πώληση του πλειοψηφικού ποσοστού (50,36%) της ΑΤΕ bank στη ΣΕΚΑΠ, δόθηκε την Πέμπτη 7/3 από τον ειδικό εκκαθαριστή.

Περισσότερα...
 
Στη Θεσσαλονίκη τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2013 09:53

aidaauraΕτος επιστροφής των μεγάλων κρουαζιερόπλοιων και γενικότερα αύξησης του τομέα της κρουαζιέρας προδιαγράφεται το 2013 για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με

πληροφορίες, έχει ήδη κλείσει συμφωνία για την έλευση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον ΟΛΘ του «Costa Pasifica» της ιταλικής Costa Crociere, που θα «δέσει» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατά την ένατη ημέρα του ταξιδιού του μεταξύ Ιταλίας, Ελλάδας και Τουρκίας ερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και έχει αναρτηθεί η σχετική κρουαζιέρα στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Περισσότερα...
 
Επενδυτές είναι και οι μικρομεσαίοι PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2013 09:47
Του Γιώργου Κράλογλου 


Οι μικρομεσαίοι, οι επαγγελματίες και οι χειροτέχνες κάθε κλάδου από την πρωτογενή μέχρι την ενδιάμεση παραγωγή ήταν, είναι και θα είναι σημαντικός σπόνδυλος της εθνικής παραγωγής του τόπου. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να τους αντιμετωπίσει σοβαρά και κυρίως να τους περιφρουρήσει από την μόνιμη πολιτική εκμετάλλευση κομμάτων και κυβερνήσεων.

Περισσότερα...
 
To 21ο σχολείο που ανεφοδιάστηκε με πετρέλαιο θέρμανσης PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 10:53

kavalaΠρωτοβουλία «ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»

Tο Δημοτικό Σχολείο Ζυγού Καβάλας ανεφοδιάστηκε με πετρέλαιο θέρμανσης

Το δημοτικό σχολείο στον Ζυγό Καβάλας είναι το 21ο σχολείο που ανεφοδιάστηκε με πετρέλαιο θέρμανσης στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ», που υλοποιεί το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, σε συνεργασία με την εταιρεία Παπαστράτος.

Η δεξαμενή του σχολείου ανεφοδιάστηκε   την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου με πετρέλαιο θέρμανσης εξασφαλίζοντας ζεστές αίθουσες διδασκαλίας για τους 183 μαθητές του σχολείου.

Περισσότερα...
 
Νέος τρόπος καταβολής του ΦΠΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 10:22

Στην υλοποίηση της σύστασης της τρόικας για κατάργηση της καταβολής του ΦΠΑ μαζί με την κατάθεση της σχετικής περιοδικής δήλωσης προχωρά το υπουργείο Οικονομικών. Η σχετική σύσταση που περιλαμβάνεται στο φορολογικό τμήμα του μνημονίου και στοχεύει στο να σταματήσει το φαινόμενο της μαζικής αποχής από την υποβολή των δηλώσεων ΦΠΑ (περίπου ένας στους πέντε υπόχρεους δεν υποβάλει τη δήλωση επειδή προφανώς δεν διαθέτει το σχετικό ποσό του ΦΠΑ).

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 514 από 532

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

1h-mik

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon