Εγγραφείτε
Νέο τηλεφωνικό νούμερο επικοινωνίας PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 26 Ιανουάριος 2011 17:16
Tο Σωματείο Ενοικιαστών Περιπτέρων Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τα εξής:
 •  Ο αριθμός σταθερού τηλεφώνου που υπάρχει πλέον στο γραφείο του σωματείου μας είναι 2310/304-170
 • Από την Τρίτη 01/02/2011 στον χώρο του γραφείου μας θα βρίσκεται η γραμματέας του σωματείου μας από τις 09:30πμ εώς 14:30μμ.

Έτσι, λοιπόν, καθιερώνουμε ένα σταθερό και συνεχή τρόπο επικονωνίαςμε τα μέλη μας

 

Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ.
 
Σχετικά με τις Εμπορικές Συμφωνίες PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 21 Ιανουάριος 2011 21:17
Θεσσαλονίκη 21/01/2011
Όσο αναφορα τις συμφωνίες που αφορούν τα μέλη του Σωματείου, ρητά και κατηγορηματικά  δηλώνει τα εξής
1.       Τα μόνα στοιχεία μελών που έχουν δοθεί στις εταιρείες με τις οποίες υπάρχουν συμφωνίες είναι ονοματεπώνυμο , διεύθυνση, τηλέφωνο, με μοναδικό σκοπό την διευκολύνση των συνεργατών (πωλητών)
2.       Το Σωματείο Ενοικιαστών  Περιπτέρων Θεσσαλονίκης έχει αποστείλει επιστολή προς τις εταιρείες, στην όποια απαιτεί να συνοδεύει τους πωλητές στα σημεία- μελή , όπου αναγράφεται ότι ΑΠΑΓΩΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση των στοιχείων από την εταιρεία για οποιαδήποτε άλλο λόγο πέραν της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ αυτής και του σωματείου
3.       Όποιο μέλος πιστεύει ότι δεν καλύπτεται ή δεν τον ενδιαφέρει η εν λόγο συμφωνία, ΔΕΝ είναι υποχρεωτική η εφαρμογή της.
Η συμφωνίες ΔΕΝ επηρεάζουν τα μέλη τα όποια πιθανών έχουν καλύτερη παροχή από την συμφωνηθείσα.
Απλώς δίνουμε με  τις παραπάνω συμφωνίες σε όποια  μέλη θελήσουν να καρπωθούν κάποια παραπάνω πλεονεκτήματα,  όπως και εκμεταλλευτήκαν άλλες συμφωνίες του Σωματείου Ενοικιαστών Περιπτέρων Θεσσαλονίκης .
Κανένα απολύτως στοιχείο που νοείται ως προσωπικά δεδομένα δεν έχει δοθεί και ούτε πρόκειται  να δοθεί από πλευράς Σωματείου σε εταιρίες εμπορίου ή στατιστικών ερευνών. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται και κρατούνται σε ειδικό αρχείο που υπάρχει στο Σωματείο (ημερ. Κείμενα, παραδοθέντα e-mail ).
Και προς υπενθυμίση μερικών:
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ:
ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ , ΗΘΙΚΑ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ,
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.
 
Επιστολή προς τον υπ. Εσωτερικών PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 17 Ιανουάριος 2011 18:36

ΑΞΙΟΤΙΜΕ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ

 

Είναι γνωστή η προσπάθεια που έχει γίνει από πλευράς κυβερνήσεως με το νόμο Καλλικράτη να περιορισθούν οι δαπάνες που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς επίσης και να απλοποιηθούν πληθώρα διαδικασιών. Ωστόσο η οργάνωση των δήμων αλλά και επιμόρφωση των υπαλλήλων του δήμου για τις επικείμενες απαιτήσεις του νόμου αυτού, παραμένει κενό γράμμα σε ό,τι αφορά τουλάχιστον στα περίπτερα.

Έτσι λοιπόν σ' αυτό το πρόβλημα που αναφέρουμε συμπεριλαμβάνεται και η κατηγορία επιχειρηματιών "μισθωτές περιπτέρων". Από τις αρχές του χρόνου είναι σε εκκρεμότητα εκατοντάδες άδειες (είτε αλλαγής λόγω χηρείας είτε αλλαγής επωνυμίας της επιχείρησης) καθώς οι μεν υπάλληλοι των Περιφερειών (πρώην νομαρχιακοί) δεν έχουν πλέον αρμοδιότητα - ωστόσο έχουν τη γνώση και την εμπειρία όλων αυτών των ετών - οι δε υπάλληλοι των Καλλικρατικών Δήμων δηλώνουν έλλειψη οργάνωσης και έλλειψη γνώσης.

Επειδή είστε γνώστης του μέγιστου αυτού πλήγματος που δέχτηκε ο κλάδος, γεγονός που δεν είχε προηγούμενο, και δεδομένου ότι οι εξελίξεις αναφορικά με τα καπνικά προϊόντα ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί, η προαναφερθείσα κατάσταση δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα στον κλάδο μας, το οποίο χρήζει άμεσης επίλυσης. Επειδή είμαστε σίγουροι ότι αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα του θέματος σας καλούμε (όπως αναλόγως έχετε πράξει με αντίστοιχα προβλήματα της πολεοδομίας), μέσω παρέμβασής σας, όπως μεριμνήσετε για μία τουλάχιστον εξάμηνη παράταση, χρονικό διάστημα κατά το οποίο η Περιφέρεια θα εξακολουθεί να έχει αρμοδιότητα σχετικά με τα ως άνω θέματα, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την μεταφορά της σχετικής αρμοδιότητας από την Περιφέρεια στους Δήμους.

Προσδοκούμε  στην άμεση επίλυση του προβλήματος και την όσο το δυνατό ταχύτερη ενημέρωσή μας  από πλευράς του Υπουργείου σας.

 

 

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ                                     ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 
Πρόβλημα με φορολόγηση & τιμές καπνών PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 08 Ιανουάριος 2011 15:03

 

Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 07/01/2011 έγινε το εξής τραγελαφικό: συνάδελφος, και μέλος του Δ.Σ. παρέλαβε με την παραγγελία του καπνό 50gr. με τιμή χρέωσης 7,26€ και τιμή πώλησης 7,20€.

Παράλογο και όμως πραγματικό!!!

Αμέσως επικοινωνήσαμε τόσο με την καπνοβιομηχανία που κυκλοφορεί τον καπνό αυτόν όσο και με το σωματείο των πρατηριούχων ώστε να ενημερωθούμε τι γίνεται.

Η απάντηση που πήραμε είναι: από ένα συντακτικό λάθος στην διατύπωση του νόμου, η φορολόγηση των καπνών είναι εντελώς εσφαλμένη και θα διορθωθεί άμεσα. Έγινε λάθος όμως και αυτός ο καπνός πρόλαβε και βγήκε στην αγορά λόγω κεντημένης ταχύτητας.

Η καπνοβιομηχανία δεσμεύτηκε να καταβάλει την διαφορά στους  λιανοπωλητές μέσω των πρατηριούχων, είτε με ανάκληση, είτε με δωρεάν διάθεση προϊόντων.

Ο πρατηριούχος που διένειμε τον καπνό, δεσμεύτηκε ότι θα αποσύρει όσα τεμάχια πουλήθηκαν σε συναδέλφους μας με την λανθασμένη τιμολόγηση, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία με άλλους πρατηριούχους πήραμε δεσμεύσεις ότι δεν θα πουλήσουν τον καπνό, αλλά θα περιμένουν από τις καπνοβιομηχανίες και το κράτος να επιλύσουν το πρόβλημα.

Περιμένουμε με ενδιαφέρων να δούμε πόσο γρήγορα θα λυθεί το πρόβλημα με την φορολόγηση του καπνού που προέκυψε, μιας που είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να πουληθεί από συνάδελφο προϊόν με τιμή αγοράς μεγαλύτερη από την τιμή πώλησης.

Απαιτούμε και προσδοκούμε γρήγορη επίλυση του θέματος.

 

Μεγάλη προσοχή από όλους στα τιμολόγια αγορών.

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                Ο Γραμματέας

Γεωργιάδης Ιωάννης                                                                                Παπαιωάννου Δημήτρης

 
Καλώς Ήρθατε στο νέο μας site PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 02 Ιανουάριος 2011 18:03

Αγαπητέ συνάδελφε, Αξιότιμε συνεργάτη,

Καλώς Ήρθατε στο νέο μας site

 

Μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες αυτού του site, ελπίζουμε να ενημερώσουμε τόσο τον συνάδελφο όσο και όλους τους εμπλεκόμενους στον κλάδο μας, για:

 • όλα τα δρώμενα του κλάδου μας,
 • όλες τις ενέργειές και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το Σωματείο Ενοικιαστών Περιπτέρων Θεσσαλονίκης
 • όλες τις συμφωνίες που κλείνει το Δ.Σ. του σωματείου μας για τα μέλη του
 • όλες τις κινήσεις που κάνει προκειμένου τα μέλη του σωματείου μας να βγαίνουν κερδισμένα
 • όλες τις συνελεύσεις που πρόκειται να γίνουν.

Η ιστοσελίδα μας βέβαια, σκοπό έχει όχι μόνο να ενημερώσει τον συνάδελφο, αλλά και να του δώσει την δυνατότητα να:

 • ενημερώνεται μέσω newsletter για όλες τις εξελίξεις,
 • να προ-εγγραφεί στο σωματείο μας και να λάβει τα οφέλη που έχουν τα μέλη μας,
 • να συμμετέχει σε ψηφοφορίες οι οποίες θα καθορίζουν σε ένα βαθμό την πορεία που θα ακολουθεί το Δ.Σ. σε διάφορα θέματα.

Φυσικά είναι ένα πολύ καλό σημείο διαφήμισης των προϊόντων των προμηθευτών μας τόσο απευθυνόμενο προς τους συναδέλφους μας όσο και προς το κοινό που είναι και ο τελικός καταναλωτής, αλλά και κριτής των προϊόντων.

Θα προσπαθήσουμε σκληρά να πετύχουμε όλους τους παραπάνω στόχους και να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε όλους σας.

Με Τιμή

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γραμματέας

Γεωργιάδης Ιωάννης                                                          Παπαϊωάννου Δημήτρης

   
  << Έναρξη < Προηγούμενο 541 542 543 544 Επόμενο > Τέλος >>

  Σελίδα 544 από 544

  Δελτία Τύπου

  Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
  Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

  Ανακοινώσεις - Επιστολές

  Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
  Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

  Συνελεύσεις

  Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

  To Περιοδικό Μας

  63-mik

   thessagora2a

   

  οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

  thesstoday-2018a

   

   

  ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

   

  logo-diaf

   

   

   

   

   

  Εορτολόγιο

  

  η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

  Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

  S5 Box

  *
  *
  *
  *
  *

  Fields marked with an asterisk (*) are required.

  firesports

   

   

   

   

  logo tsiakmakis

  cannabis1 

   bonbon