Εγγραφείτε
Λεφτά από τη... γλάστρα κατατίθενται στην Τράπεζα της Ελλάδας PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 01:34
Σχεδόν καθημερινά καταφθάνουν στο γραφείο της από την Τράπεζα της Ελλάδος πακέτα παλαιωμένων ή νοτισμένων και ψιλοκατεστραμμένων από την υγρασία χαρτονομισμάτων. 
 
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, οι κάτοχοί τους τα κρύβουν στο χώμα χωρίς να τα συσκευάζουν σωστά και με τον καιρό ανακαλύπτουν ότι καταστρέφονται. Και τότε καταφεύγουν στην Τράπεζα της Ελλάδος για να τα αντικαταστήσουν με καινούργια. 
Περισσότερα...
 
Παράθυρο στην ιδιωτική υγεία μέσω επαγγελματικών ταμείων PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 00:53
Ραγδαία αναμένεται η ανάπτυξη του δεύτερου πυλώνα της επαγγελματικής ασφάλισης στην Ελλάδα την αμέσως επόμενη περίοδο. 
 
Οι σημαντικές αποδόσεις στην επένδυση των αποθεματικών των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ), που ήδη λειτουργούν, η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα της υγείας αλλά και οι συμπληρωματικές –πέραν εκείνων της δημόσιας ασφάλισης– παροχές στους ασφαλισμένους κάνουν τους τελευταίους να στρέφονται ολοένα και περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση.
 
Έτσι, έπειτα από μια σχεδόν δεκαετή στασιμότητα που έφερε η κρίση στην Ελλάδα αλλά και οι περικοπές στις συντάξεις, ο πυλώνας των ΤΕΑ, ο οποίος στέκεται ενδιάμεσα μεταξύ του πρώτου πυλώνα, της υποχρεωτικής δημόσιας ασφάλισης (ΕΦΚΑ, ενιαίο ταμείο επικουρικού-εφάπαξ, ΕΟΠΥΥ), και του τρίτου πυλώνα, της ατομικής ιδιωτικής ασφάλισης, φαίνεται πως κινείται ξανά και, μάλιστα, πολύ γρήγορα.
Περισσότερα...
 
Ολα τα προγράμματα που τρέχουν στον ΟΑΕΔ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 23:52
Από μερικές εβδομάδες έως και πάνω από τρία χρόνια παραμένουν ανοικτά συνολικά 11 προγράμματα για την επιδότηση νέων θέσεων εργασίας του ΟΑΕΔ. Απευθύνονται σε άνεργους, κυρίως μακροχρόνια, άνω των 50 ετών αλλά και σε νέους, καθώς και σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.
 
Ο χρόνος που απαιτείται για να καλυφθούν, κρίνουν στην πράξη την αποτελεσματικότητά τους.
 
1. Την Παρασκευή 23-03-2018 στις 12 το μεσημέρι ολοκληρώνεται η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα επιχορήγησης εποχικών ξενοδοχείων. Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο τη διατήρηση των θέσεων εργασίας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που λειτουργούν εποχικά κατά τη χειμερινή περίοδο και συγκεκριμένα από την 1η Νοεμβρίου 2017 έως την 28η Φεβρουαρίου 2018.
Περισσότερα...
 
Πρωτοκολλήθηκαν οι πρώτες αιτήσεις για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 02:11
Ομαλά εξελίσσεται από το πρωί της Δευτέρας, 19 Μαρτίου, η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας.
 
Οι όποιες καθυστερήσεις ανέκυψαν στη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, σύντομα αντιμετωπίστηκαν.
 
Περίπου 14.500 ενδιαφερόμενοι έχουν ξεκινήσει να καταχωρούν στοιχεία, 6.500 βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ήδη περί τις 500 αιτήσεις έχουν ολοκληρωθεί και πρωτοκολληθεί. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα συνεχιστεί κανονικά το πρωί της Τρίτης.
Περισσότερα...
 
Μείωση αφορολογήτου από το 2019 "βλέπει" ο ΟΟΣΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 02:07
"Η Ελλάδα βελτίωσε τη φορολογική συμμόρφωση και μείωσε το αφορολόγητο όριο κατά το ένα τρίτο στην φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων με εφαρμογή από το 2019" αναφέρει ο ΟΟΣΑ στη νέα του έκθεση για την Ανάπτυξη.
 
Ουσιαστικά "συντάσσεται" με τη θέση του ΔΝΤ για την εφαρμογή του μέτρου έναν χρόνο νωρίτερα, μαζί με τη μείωση των συντάξεων.
 
Σημειώνεται πως η διάταξη που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος προβλέπει ότι το αφορολόγητο θα μειωθεί από την 1/1/2020. Ωστόσο, το ΔΝΤ έχει διαμηνύσει με κάθε τρόπο ότι είναι πολύ πιθανό να απαιτηθεί η μείωση αυτή να έρθει ένα έτος νωρίτερα, δηλαδή το 2019, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επίτευξη του δημοσιονομικού στόχου για 3,5% του ΑΕΠ πρωτογενές πλεόνασμα το 2019. Επίσης, το ΔΝΤ θέλει να καθυστερήσει η εφαρμογή των λεγόμενων αντίμετρων (μείωση φορολογικών συντελεστών, αύξηση κοινωνικών δαπανών κ.ά.) της λιτότητας, δηλαδή να αρχίσουν να εφαρμόζονται από το 2021 ή και αργότερα. 
 
Βασική πρόκληση η "μαύρη" εργασία
Περισσότερα...
 
10 σημεία-κλειδιά στην απόφαση για το Ε3 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 11:59
Βασικές αλλαγές περιέχει το νέο έντυπο Ε3 «Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα», οι κυριότερες των οποίων είναι η αποκάλυψη των μετόχων των Ανωνύμων Εταιρειών που είναι μη εισηγμένες στο Χρηματιστήριο, αλλά και η πλήρης καταγραφή των στοιχείων των επαγγελματικών λογαριασμών, των POS και των ιστοσελίδων που έχουν επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες.
 
Ταυτόχρονα, στο νέο Ε3 έχουν συμπεριληφθεί δυναμικοί πίνακες, όπου αναλύονται οι αναγραφόμενες οικονομικές πληροφορίες της επιχείρησης, όπως αγορές, πωλήσεις, έξοδα κ.λπ., με στόχο την αποκάλυψη «μαϊμού» δαπανών που μειώνουν το φορολογητέο εισόδημα.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 7 από 509

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

57-sm

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon