Εγγραφείτε
Όλες οι φορο-υποθέσεις που παραγράφονται μετά τη νέα απόφαση του ΣτΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 16:40
Ταφόπλακα σε χιλιάδες φορολογικές υποθέσεις ελέγχου για "αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας" βάζει η νέα απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας περί αποχαρακτηρισμού ως "νέων στοιχείων" των καταθέσεων σε ελληνικές τράπεζες για την παράταση του χρόνου παραγραφής τους.
 
Στο υπουργείο Οικονομικών η πρώτη τυπική αντίδραση είναι ότι θα περιμένουν την κοινοποίηση του κειμένου της απόφασης προκειμένου στη συνέχεια να αξιολογήσουν τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζεται το ελεγκτικό έργο, ωστόσο, πληροφορίες από τις ελεγκτικές υπηρεσίες ήδη κάνουν λόγο για "μολύβια που κατέβηκαν" στις φορολογικές υποθέσεις που βασίζονταν σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και τραπεζικές κινήσεις έως και το 2010 ενώ η παραγραφή και του 2011 απέχει μόλις 45 ημέρες, δηλαδή στο τέλος του 2017.
Περισσότερα...
 
Κουντουρά: Μεγάλη η ζήτηση για τουριστικές επενδύσεις σε Αν. Μακεδονία - Θράκη PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 21:02
Τις σημαντικές αναπτυξιακές ευκαιρίες για την Περιφέρεια Ανατολικής- Μακεδονίας μέσα από την υλοποιούμενη εθνική και τουριστική πολιτική για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, παρουσίασε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στο Περιφερειακό Συνέδριο στην Κομοτηνή.
 
«Μέσα από την τουριστική ανάπτυξη επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε πολλαπλά οφέλη σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Να αναδείξουμε νέους ελληνικούς προορισμούς. Να δημιουργήσουμε νέες πηγές εσόδων και νέες θέσεις εργασίας για τις τοπικές κοινωνίες. Να δώσουμε επαγγελματική διέξοδο στους νέους μας και να εξασφαλίσουμε μέσα από τον τουρισμό συνθήκες ευημερίας και προόδου για τη χώρα μας», τόνισε η υπουργός.
 
Το 2017 η τουριστική κίνηση στην Ανατολική Μακεδονία- Θράκη ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με διψήφιες αυξήσεις 30% στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις στο αεροδρόμιο Καβάλας, και 20% στις οδικές αφίξεις.
Περισσότερα...
 
Ευκ. Τσακαλώτος για κοινωνικό μέρισμα: Αν δεν το μοιράζαμε τώρα, θα χανόταν PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 20:47
"Ούτε νωρίτερα μπορούσαμε, γιατί δεν ξέραμε ακριβώς το ποσό, ούτε αργότερα, γιατί τότε δεν θα μπορούσαν οι δικαιούχοι να πάρουν τα χρήματα", εξήγησε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά την έναρξη συζήτησης στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής του σχεδίου νόμου για τη διανομή του "κοινωνικού μερίσματος".
 
Από μόνη της η επιλογή της κυβέρνησης να φέρει το εν λόγω νομοθέτημα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, πυροδότησε τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης με την έναρξη της συζήτησης. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την κοινοβουλευτική διαδικασία, η επεξεργασία στις επιτροπές (κοινή συνεδρίαση τριών επιτροπών) θα ολοκληρωθεί σήμερα, ενώ αύριο θα γίνει η συζήτηση και τελική ψηφοφορία στην Ολομέλεια.
Περισσότερα...
 
Ασφαλιστικές: Μονόδρομος η μείωση του country risk PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 09:03
Την ανάκαμψη της οικονομίας με παράλληλη μείωση του κινδύνου της χώρας επιζητούν οι ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου από τη μια πλευρά να μπορέσουν να ανεβάσουν το ύψος των εργασιών τους και από την άλλη να αποκομίσουν κεφαλαιακά κέρδη και να αποφύγουν σημαντικούς μελλοντικούς κινδύνους όταν μια σειρά προϊόντων θα διατίθεται σε πανευρωπαϊκή βάση.
 
Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς -και παρά την αρχική αισιοδοξία που είχε εκφραστεί στις αρχές του έτους- η φετινή ασφαλιστική παραγωγή δεν θα καταφέρει να πετύχει αξιοσημείωτη αύξηση (+0,8% στο οκτάμηνο, με τη συμβολή των ενεργειών της ΑΑΔΕ για να τα ανασφάλιστα οχήματα), χωρίς να αποκλείεται μάλιστα και το ενδεχόμενο να κινηθεί οριακά πτωτικά.
Περισσότερα...
 
Τσακαλώτος για μεσαία τάξη: "Δεν τους τσακίσαμε, τους ζορίσαμε" PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 09:02
Επανήλθε στο ζήτημα της υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Την ώρα που ο πρωθυπουργός μοίραζε μέρος από το  υπερ-πλεόνασμα-μαμούθ 1,4 δισ. ευρώ με τηλεοπτικό διάγγελμα, ο ΥΠΟΙΚ εξηγούσε στην Βουλή ότι "δεν τσακίσαμε την μεσαία τάξη όπως μας κατηγορούν, την ζορίσαμε γιατί είχαμε άλλες προτεραιότητες".
 
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος μιλώντας πάλι στην Βουλή στο πλαίσιο συζήτησης για το προσχέδιο του προϋπολογισμού είχε παραδεχτεί ότι το μεγαλύτερο μέρος από το υπερ-πλεόνασμα προήλθε από το "ζόρισμα" της μεσαίας τάξης μέσω της υπερφορολόγησης. Το ίδιο είχε παραδεχτεί και ο Γ. Χουλιαράκης. Όπως είπαν, αυτό έγινε γιατί αργούν να υπάρξουν αποτελέσματα από το κυνήγι της φοροδιαφυγής, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Τότε ο ΥΠΟΙΚ επισήμανε ότι μέρος του πλεονάσματος μαμούθ προήλθε και από την αύξηση της απασχόλησης.
Περισσότερα...
 
Μάχη για τέσσερις στη διαχείριση 2 δισ. επιχειρηματικών δανείων PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 21:18
Τέσσερις ξένες εταιρείες διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων, οι doBank, Cerved, Alvarez&Marsal και APS έχουν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr, εκδηλώσει αρχικό ενδιαφέρον για την απόκτηση της διαχείρισης προβληματικών δανείων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, ονομαστικής αξίας 2 δισ. ευρώ.
 
Πρόκειται για 2.000 μη εξυπηρετούμενα δάνεια ΜμΕ, τα οποία έχουν χορηγηθεί από τουλάχιστον δύο τράπεζες και η επιλογή τους έγινε από ένα πακέτο 13.000 κοινών πιστούχων, κατόπιν σχετικής απόφασης του διατραπεζικού NPLs Forum, το οποίο αποτελεί όργανο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 7 από 483

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

t52

 

diafimistiko-somateio

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon