Εγγραφείτε
Τι αποφάσισαν κυβέρνηση και δανειστές για ΕΝΦΙΑ και νέες αντικειμενικές αξίες PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 14:43
Τέλος χρόνου για τις νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων. Κυβέρνηση και δανειστές συμφώνησαν ότι μέχρι τις 14 Ιουνίου θα πρέπει να έχει υπογραφεί η υπουργική απόφαση που θα αλλάζει τις τιμές σε 10.000 ζώνες σε όλη την επικράτεια.
 
Μέχρι την ίδια ημερομηνία θα πρέπει να έχει κριθεί και η τύχη του ΕΝΦΙΑ που θα κληθούν να πληρώσουν φέτος πάνω από 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων. Οι αυξομειώσεις που θα γίνουν στις τιμές ζώνης θα καθορίσουν εάν χρειαστεί να γίνουν παρεμβάσεις στους συντελεστές του ΕΝΦΙΑ προκειμένου να διασφαλιστεί ο ετήσιος εισπρακτικός στόχος των 2,65 δις.ευρώ.
Περισσότερα...
 
Νέοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 14:42
Δεύτερος γύρος ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αύριο από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, για χρέη προς τις εφορίες και με στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου, καθώς το εν λόγω μέτρο επιβάλλεται πρωτίστως σε μεγαλοοφειλέτες. 
 
Επισημαίνεται ότι και οι συγκεκριμένοι πλειστηριασμοί αφορούν μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου και, συγκεκριμένα, ποσά ληξιπρόθεσμων οφειλών που φτάνουν μέχρι και τα 15,4 εκατ. ευρώ.
Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το πρόγραμμα των εν λόγω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών περιλαμβάνει καταστήματα, αλλά και βιομηχανικό κτήριο, ενώ δεν περιλαμβάνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας μικροοφειλετών.
Περισσότερα...
 
Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των νέων αντικειμενικών PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 14:41
Αντίστροφα κυλά ο χρόνος για την ανακοίνωση των νέων αντικειμενικών τιμών των ακινήτων από το υπουργείο Οικονομικών.
 
Όπως διευκρινίζουν αρμόδιες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, το αργότερο έως τις 14 Ιουνίου θα έχει υπογραφεί η υπουργική απόφαση με τις νέες τιμές ζώνης σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, θα έχουν γίνει και οι όποιες διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ, εφόσον χρειασθεί, προκειμένου να διασφαλισθεί ο ετήσιος στόχος είσπραξης εσόδων από την κατηγορία αυτή.
Περισσότερα...
 
Κονστάντσιο (ΕΚΤ): Υπερβολική η λιτότητα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 14:22
H λιτότητα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα με τα μνημόνια ήταν υπερβολική και τα δύο πρώτα προγράμματα υποεκτίμησαν το κόστος της προσαρμογής, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Βίτορ Κονστάντσιο σε συνέντευξή του στους Financial Times.
 
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι η λιτότητα ήταν υπερβολική και τα αποτελέσματά της πολύ δραστικά, απάντησε: "Ναι. Και το κύριο παράδειγμα είναι φυσικά η περίπτωση της Ελλάδας. Κανένας θεσμός, ούτε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ούτε η ΕΚΤ ούτε το ΔΝΤ θεώρησαν ποτέ πιθανό - και φυσικά δεν προγραμμάτισαν - μία πτώση 25% του ΑΕΠ της Ελλάδας. Το πρώτο και τα δεύτερο πρόγραμμα της Ελλάδας σχεδιάσθηκαν με μία πολύ πιο αισιόδοξη άποψη σχετικά με το κόστος της προσαρμογής. Επομένως, το πρόγραμμα προσαρμογής ήταν πράγματι πολύ σκληρό".
Περισσότερα...
 
Ο «λογαριασμός» της εκκαθάρισης των εισφορών του 2017 PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 12 Μάιος 2018 16:29
Ολοκληρώθηκε από τον ΕΦΚΑ η διαδικασία ανάρτησης των ειδοποιητηρίων για 1.155.534 ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες με την εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών του έτους 2017. Σημειώνεται ότι η εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών της περσινής χρονιάς και των ειδοποιητηρίων που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ, δεν αφορά όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά μόνο εκείνους που ασκούσαν αποκλειστικά και μόνο επιχειρηματική ή αγροτική δραστηριότητα, κατά το έτος εκκαθάρισης και δεν είχαν παράλληλη ασφάλιση (αφορά ασφαλισμένους σε τ. ΟΑΕΕ, τ. ΕΤΑΑ και τ. ΟΓΑ).
 
Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΦΚΑ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν και τα υπόλοιπα, περίπου 350.000, ειδοποιητήρια για τις υπόλοιπες κατηγορίες των μη μισθωτών που εκτός από το ελεύθερο επάγγελμα είχαν παράλληλη απασχόληση ως μισθωτοί ή αμείβονταν με δελτία παροχής υπηρεσιών. 
Περισσότερα...
 
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 12 Μάιος 2018 16:27
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή αύριο, Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη, λόγω της διεξαγωγής αγώνων δρόμου, με την επωνυμία «Τρέχω για τα Στρατόπεδα».
 
Η αστυνομική διεύθυνση της πόλης ανακοίνωσε ότι από τις 10.30 το πρωί, στους δήμους Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Παύλου Μελά δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση των οχημάτων στους παρακάτω δόμους:
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 521

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

1

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon