Εγγραφείτε
ΟΑΕΔ: Οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2018 11:14
Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, στην διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.
 
Οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων από την 11.07.2018 και ώρα 11:00 μέχρι την 13.07.2018 και ώρα 23:59. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.
Περισσότερα...
 
Επικαιροποιημένος οδηγός για φόρους κληρονομιάς, δωρεών και γονικών παροχών PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2018 11:11
Απαλλάσσεται από τον φόρο κληρονομιάς και όχι από τον φόρο δωρεάς ή γονικής παροχής το ποσό χρηματικής κατάθεσης σε κοινό τραπεζικό λογαριασμό, εφόσον έχει τεθεί ο όρος ότι με τον θάνατο οποιουδήποτε δικαιούχου η κατάθεση περιέρχεται αυτοδίκαια στους λοιπούς επιζώντες, μέχρι τον τελευταίο από αυτούς. Η εν λόγω διευκρίνιση παρέχεται με νεότερο οδηγό της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στον οποίο αναλύονται όλα τα θέματα της φορολογίας εισοδήματος και κεφαλαίου, ενώ υπογραμμίζεται ότι το δικαίωμα του Δημοσίου για επιβολή φόρου κληρονομιάς, δωρεάς ή γονικής παροχής παραγράφεται στις εξής περιπτώσεις:
 
* Για υποθέσεις στις οποίες η φορολογική υποχρέωση γεννήθηκε πριν από την 1η Ιανουαρίου 2015, το δικαίωμα του Δημοσίου για έλεγχο της υπόθεσης παραγράφεται μετά την πάροδο 10 ετών, σε περίπτωση υποβολής δήλωσης, ή 15 ετών, αν δεν υποβλήθηκε δήλωση.
Περισσότερα...
 
Κληρώνει σήμερα για τις ρήτρες παρεμβάσεων σε συντάξεις, αφορολόγητο και ΕΝΦΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2018 10:38
Στον απόηχο του νέου γύρου δηλώσεων αξιωματούχων των δανειστών περί περιθωρίου (ή όχι) για αλλαγές στις μνημονιακές δεσμεύσεις περί περικοπής στις συντάξεις και στο αφορολόγητο, λαμβάνουν χώρα σήμερα οι ανακοινώσεις της απόφασης της Κομισιόν για την τετραετή Ενισχυμένη Εποπτεία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, προετοιμάστηκε ένα σύντομο κείμενο απόφασης το οποίο θα ενεργοποιεί τον σχετικό κανονισμό της ΕΕ, θα περιγράφει τον τρόπο άσκησης της εποπτείας και θα παραπέμπει στο Μνημόνιο που… λήγει αλλά και στις δεσμεύσεις του Eurogroup για τα μέτρα που θα πρέπει να διατηρήσει και να ολοκληρώσει η κυβέρνηση.
Περισσότερα...
 
ΑΑΔΕ: Δίνει τη δυνατότητα καταβολής τελών κυκλοφορίας με το μήνα PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 07 Ιούλιος 2018 11:20
 Τη δυνατότητα καταβολής αναλογικών τελών κυκλοφορίας για τους μήνες που υπολείπονται έως το τέλος του έτους, από ενδιαφερόμενους κατόχους ΙΧ οχημάτων, αυτοκινήτων ή μοτοσικλετών, τα οποία είτε έχουν τεθεί από αυτούς σε εκούσια ακινησία είτε βρίσκονται για άλλους λόγους σε κατάσταση αναγκαστικής ακινησίας, δίνει απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή. 
 
Η απόφαση αφορά μόνο την εφετινή χρονιά και στην περίπτωση εκούσιας ακινησίας, οι κάτοχοι δύνανται να άρουν την ακινησία αυτή καταβάλλοντας τέλη κυκλοφορίας  με το μήνα. Συγκεκριμένα: 
 
α) για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 1 μηνός, καταβάλλονται τα 2/12 των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας
 
β) για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 3 μηνών, καταβάλλονται τα 4/12 του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας
Περισσότερα...
 
Έρχεται καταιγίδα μεταμνημονιακών αξιολογήσεων PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 07 Ιούλιος 2018 11:16
Μια καταιγίδα μεταμνημονιακών αξιολογήσεων, επισκέψεων, αποστολών εκθέσεων και συστάσεων σχεδιάζεται στο πλαίσιο της επιτήρησης της χώρας τα επόμενα χρόνια. Ουσιαστικά υποβάλλει σε συνεχές "τεστάρισμα" μεταμνημνονιακού τύπου την κυβέρνηση μέσα από το πλέγμα τριπλής επιτήρησης της Κομισιόν, των αποστολών των 4 θεσμών και των αποφάσεων του Eurogroup για τις παρεμβάσεις στο χρέος που συνδέονται με αιρεσιμότητες.
 
Το πλέγμα θα ολοκληρωθεί στην πλήρη του μορφή σε... 11 μήνες, τον επόμενο Μάιο, όταν θα γίνουν οι πρώτες επίσημες "συστάσεις" προς την Ελλάδα στο πλαίσιο του "Ευρωπαϊκού Εξαμήνου", το οποίο όμως ξεκινά από τον Οκτώβριο με επίκεντρο το προσχέδιο του Προϋπολογισμού.
Περισσότερα...
 
Ποια επαγγέλματα έχουν «ξεχάσει» τα POS PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 11:12
Όλοι οι συνήθεις ύποπτοι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας αυτών που για ευνόητους λόγους δεν δέχονται να πληρωθούν με πλαστικό χρήμα. Ή, εν πάση περιπτώσει, δεν έχουν ακόμα ή αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τα μέσα ηλεκτρονικών πληρωμών, παρότι βάσει του νόμου 4446/2016 είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν POS και να δέχονται πληρωμή με κάρτα. Πρόκειται για τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους μηχανικούς, τους φοροτεχνικούς, τους λογιστές, τους νοσηλευτές και τους ψυχολόγους.
 
Σύμφωνα με μελέτη του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) για τη χρήση του πλαστικού χρήματος στην Ελλάδα, ο κλάδος των «επαγγελματιών» το 2017 συμμετείχε στον συνολικό τζίρο με πλαστικό χρήμα -ο οποίος σημειωτέον ανήλθε στα 23 δισ. ευρώ, - με μόλις 1,1%. Σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα είναι ο αριθμός των συναλλαγών, ο οποίος αντιστοιχεί μόλις στο 0,5% του συνόλου.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 9 από 532

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

1h-mik

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon