Εγγραφείτε
Τα "κόκκινα" μέτωπα της αξιολόγησης: Αντικειμενικές, ιδιωτικοποιήσεις, δημόσιο και εργασιακό PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 12 Μάιος 2018 14:11
Από τα 88 προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης, πολύ λίγα είναι έτοιμα. Μόλις 3 σύμφωνα με την κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί στις αρχές της εβδομάδας και η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ελάχιστα φαίνεται να έχει εν τω μεταξύ διαφοροποιηθεί.
 
Ωστόσο, κάποιες από αυτές τις εκκρεμότητες έχουν πολύ υψηλό βαθμό "επικινδυνότητας", όπως εκτιμούν ελληνικές διαπραγματευτικές πηγές. Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες, για τις αντικειμενικές αξίες και για τις πιθανές αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, για τον διαγωνισμό της ΔΕΗ και για τον ΔΕΣΦΑ, για τη συμφωνία παραχώρησης του Ελληνικού, για τις αλλαγές στο Δημόσιο, τα αναπηρικά επιδόματα, αλλά και για το εργασιακό. 
Περισσότερα...
 
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των επιμελητηριών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 01:26
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ) κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος (φωτο), ο πρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ισραηλινών Επιμελητηρίων κ. Uriel Lynn, στο πλαίσιο της 4ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Κύπρου - Ελλάδας - Ισραήλ, που πραγματοποιείται σήμερα στη Λευκωσία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΕ.
 
Η υπογραφή έγινε παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, του Κύπριου Προέδρου, κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Ισραηλινού Προέδρου κ. Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Περισσότερα...
 
Η "λίστα" που θα κρίνει τη συμφωνία για το ελληνικό χρέος PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 00:48
Τον "τετραγωνισμό του κύκλου" επιχειρεί η Κομισιόν σε συνεργασία με τον ESM προκειμένου να εξασφαλιστεί το πράσινο φως από το Βερολίνο για το "πακέτο ελάφρυνσης" του χρέους.
 
Η μέχρι στιγμής απορριπτική στάση του Βερολίνου για τον "αυτοματισμό" του μηχανισμού περαιτέρω ελάφρυνσης του χρέους όταν θα επιβραδύνεται ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας, επιχειρείται να ξεπερασθεί με "εγγυήσεις" οι οποίες θα πρέπει να ενσωματωθούν στη συμφωνία - πακέτο για τη μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος περίοδο.
 
Στις εγγυήσεις αυτές πρώτο λόγο έχει η απαίτηση του Βερολίνου να υπάρχει ενσωματωμένος μηχανισμός προληπτικής παρακολούθησης έτσι ώστε οι τυχόν αποκλίσεις από τους στόχους να εμποδίζουν την ενεργοποίηση της ελάφρυνσης του χρέους, στον βαθμό που είναι αποτέλεσμα κυβερνητικής επιλογής και όχι εξωτερικών παραγόντων. Δεύτερη απαίτηση του Βερολίνου είναι η περιβόητη "λίστα" των μεταρρυθμίσεων που αφορούν στις μεταρρυθμιστικές δεσμεύσεις που έχουν υπογραφεί στην διάρκεια του τρίτου προγράμματος.
Περισσότερα...
 
Στα σκαριά υπερ-πρόγραμμα για επιδότηση μικρομεσαίων PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 00:26
Στη δημιουργία ενός υπερταμείου χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προχωρά το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης μέσω του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΕΤΕΑΝ). Ειδικότερα, στο πλαίσιο του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ, χθες, το ΕΤΕΑΝ δημοσιοποίησε την πρόσκληση για τη συμμετοχή των τραπεζών στo κοινό χρηματοδοτικό εργαλείο που θα φέρει την επωνυμία «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση».
 
Εάν ανταποκριθούν οι τράπεζες, θα συσταθεί ένα κοινό ταμείο με αρχικούς πόρους 915,75 εκατ. ευρώ, που θα μπορούν να διατεθούν ως δάνεια επενδυτικού σκοπού και κεφαλαίου κίνησης στις ΜΜΕ με ευνοϊκούς όρους, αφού το 40% του επιτοκίου θα είναι επιδοτούμενο. Τα δάνεια μπορούν να κυμαίνονται, ανάλογα με την επιλογή του υπο-προγράμματος, από 10.000 έως 500.000 ευρώ και από 25.000 έως 1.500.000 ευρώ.
Περισσότερα...
 
Mία στις τρεις αιτήσεις για συντάξεις απορρίπτεται PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 00:23
Με την... αίτηση μένει ένας στους τρεις ασφαλισμένους ο οποίος αιτείται σύνταξης. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία τα οποία έχουν συγκεντρώσει αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Εργασίας.
 
Συγκεκριμένα, από τις 150.000 αιτήσεις ασφαλισμένων οι οποίες υποβλήθηκαν πέρυσι προς τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), μόλις οι 100.000 ήταν έγκυρες.
 
Με άλλα λόγια, μόνο δύο στις τρεις αιτήσεις προς τον ΕΦΚΑ διεκπεραιώνονται,   οδηγώντας στην καταβολή κύριας σύνταξης προς τους δικαιούχους.
Περισσότερα...
 
Η Παπαστράτος αλλάζει τα εργασιακά δεδομένα: Λιγότερες ώρες απασχόλησης χωρίς μείωση μισθών PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 13:59

πρόπυργος, 3 Μαΐου 2018Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση για τα ελληνικά εργασιακά δεδομένα προχωρά η Παπαστράτος μετά  την ολοκλήρωση της επένδυσης ύψους 300 εκατ. ευρώ και τη μετατροπή του εργοστασίου της σε αποκλειστική μονάδα παραγωγής ράβδων θερμαινόμενου καπνού για το IQOS στις εγκαταστάσεις της.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 9 από 521

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

1

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon