Εγγραφείτε
Πόσα πλήρωσαν φέτος σε κατασχέσεις και ρυθμίσεις οι φορολογούμενοι PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 10:32
Μπορεί κάθε μήνα να αυξάνεται το ποσό των φόρων που δεν πληρώνουν έγκαιρα οι φορολογούμενοι, αλλά την ίδια ώρα αυξάνεται συνεχώς και το ποσό που πληρώνουν αναγκαστικά μέσω κατασχέσεων ή οικειοθελώς και εντόκως μέσω ρυθμίσεων τμηματικής εξόφλησης. Τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είναι αποκαλυπτικά της αφαίμαξης που υφίστανται οι φορολογούμενοι.
 
Όχι μόνο αυτών που μπορούν και πληρώνουν τον λογαριασμό της υπερφορολόγησης αλλά και αυτών που δεν μπορούν και βρίσκονται αντιμέτωποι με κατασχέσεις και συνεχείς ρυθμίσεις φορολογικών οφειλών.
 
Ειδικότερα:
Περισσότερα...
 
Θεσσαλονίκη: Αποκαλύφθηκε μεγάλη απάτη – Υποσχόταν ρύθμιση “κόκκινων” δανείων και αποσπούσαν χρήματα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 11:02
Κύκλωμα, το οποίο εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες με πρόσχημα την τακτοποίηση «κόκκινων» δανείων, εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές, με τη λεία της οργάνωσης να υπερβαίνει 2,28 εκατ. ευρώ.
 
Συνολικά, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ημαθία, συνελήφθησαν μία 46χρονη, η οποία θεωρούταν η αρχηγός του κυκλώματος, ο 44χρονος σύζυγος της, καθώς και ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 50 ετών. Eπίσης, για το αδίκημα της διάπραξης απατών κατηγορούνται μία 48χρονη και ένας 82χρονος.
 
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το κύκλωμα -μέσω δικτύου ιερομόναχων και μέντιουμ, όπου κατέφευγαν οι δανειολήπτες- ενημερωνόταν για τα στοιχεία και τις πληροφορίες των υποψήφιων θυμάτων τους.
Περισσότερα...
 
Πόσο ΕΝΦΙΑ θα πληρώσουμε φέτος με τις νέες αντικειμενικές τιμές PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 11:01
Μειωμένος κατά 1,77% έως και 34,78% αναμένεται να είναι ο κύριος Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) που θα πληρώσουν φέτος όσοι φορολογούμενοι έχουν ακίνητα σε περιοχές όπου καταγράφονται σημαντικές μειώσεις αντικειμενικών τιμών, καθώς επίσης και σε «λαϊκές» περιοχές όπου οι αντικειμενικές τιμές αφετηρίας (τιμές ζώνης) παρέμειναν αμετάβλητες στα 550 ευρώ ανά τ.μ. και στα 1.050 ευρώ ανά τ.μ. 
 
Αντιθέτως, σε όσες περιοχές οι νέες αντικειμενικές τιμές σημείωσαν σημαντική άνοδο, ο κύριος ΕΝΦΙΑ που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα είναι αυξημένος κατά 3,57% έως και 53,33%. 
 
Τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ 2018 θα εκδοθούν στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου και θα εξοφληθούν σε πέντε μηνιαίες δόσεις, με την τελευταία να καταβάλλεται τον Ιανουάριο του 2019.
Περισσότερα...
 
Θεσσαλονίκη: Σωρεία παραβάσεων σε επιχειρήσεις εστίασης PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 10:59
Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, για την τήρηση της ασφαλιστικής-εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας.
 
 
Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκια αστυνομικών πραγματοποίησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη.
 
Ελέγχθηκαν συνολικά 17 καταστήματα – επιχειρήσεις, όπου σε εννιά περιπτώσεις διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής και της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας. Ειδικότερα διαπιστώθηκαν :
 
Στη Θεσσαλονίκη:
Περισσότερα...
 
Ταμεία: Ξεσκονίζουν θυρίδες και... διαθήκες οφειλετών PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 10:57
Τράπεζες, Εφορίες, θυρίδες, ακόμη και πρωτοδικεία για διαθήκες και αποδοχές κληρονομιάς μπαίνουν στο στόχαστρο του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών, προκειμένου να ελεγχθούν οφειλέτες με χρέη κατά κύριο λόγο άνω των 100.000 ευρώ.
 
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΚΕΑΟ ξεσκονίζουν πλέον τραπεζικούς λογαριασμούς, λίστες με ακίνητα, ακόμη κι αυτά που μεταβιβάστηκαν σε τρίτους, αλλά και αποδοχές κληρονομιάς, με στόχο να διαπιστώσουν ποιες από τις «παλαιές» οφειλές, αυτές δηλαδή που δημιουργήθηκαν πριν από το 1997, ανήκουν στην ομάδα των χρεών που είναι διεκδικήσιμα.
Περισσότερα...
 
Πέφτουν φοροπρόστιμα για ψύλλου πήδημα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 10:56
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία φορολογούμενων που καλούνται, προκειμένου να γλιτώσουν από παράλογα φορολογικά πρόστιμα, να αποδείξουν ότι δεν είναι... ελέφαντες. Ευτυχώς για αυτούς η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προχώρησε τα τελευταία χρόνια στην δημιουργία της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών όπου με την κατάθεση μιας ενδικοφανούς προσφυγής δικαιώνονται και γλιτώνουν από τις αυθαιρεσίες που συνήθως προκαλούνται από υπερβάλλοντα ζήλο ή ευθυνοφοβία υπαλλήλων της φορολογικής διοίκησης.
 
Μαι τέτοια περίπτωση είναι και αυτή φορολογούμενου στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο μόνο και μόνο επειδή τροποποίησε στοιχείο της φορολογικής του δήλωσης άνευ φορολογικού αντικειμένου. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω φορολογούμενος λησμόνησε στην αρχική φορολογική δήλωση να περιλάβει τα στοιχεία τυ προστατευόμενου τέκνου του, δηλαδή να συμπληρώσει τους κωδικούς 003 "αριθμός τέκνων ... ", 831 "ΑΦΜ εξαρτώμενου τέκνου", και 846 "ΑΜΚΑ εξαρτώμενου τέκνου.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 532

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

1h-mik

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon