Εγγραφείτε
Από 10 έως 12 Μαρτίου η 5η FOOD EXPO 2018 PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 01:55
Από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 5η FOOD EXPO 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Με 1.275 Έλληνες και ξένους εκθέτες, µε 55.000 τ.µ., µε 70.000 επαγγελματίες επισκέπτες και µε 3.500 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές, η FOOD EXPO αναδεικνύεται ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση τροφίµων και ποτών στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.
 
Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρείας Forum ΑΕ, Νίκος Χουδαλάκης, η έκθεση FOOD EXPO αποτελεί την κορυφαία στιγμή για την εγχώρια αγορά, καθώς θα δώσει την ευκαιρία στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες τροφίμων και ποτών του κλάδου που συμμετέχουν ως εκθέτες να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 70.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές από 67 χώρες και να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.
Περισσότερα...
 
Κρας τεστ της ΠΟΜΙΔΑ στο Εξοικονομώ Κατ' Οίκον PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 01:37
Συντριπτικά πιο συμφέρουσα τόσο για το Δημόσιο όσο και για τους ιδιοκτήτες, είναι στην πλειονότητα των περιπτώσεων η πρόταση της ΠΟΜΙΔΑ για παροχή φορολογικών κινήτρων για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών, αντί επιδοτήσεων μέσω του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΜΙΔΑ.
 
Τα σχετικά στοιχεία παρουσιάζουν απόψε στο ενημερωτικό σεμινάριο για τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ στα γραφεία της Οργάνωσης (Σοφοκλέους 15, 4ος όροφος) ο πρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς και ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Δρ. Απόστολος Ευθυμιάδης, παραπέμποντας σε αναλυτικό συγκριτικό πίνακα κόστους / οφέλους από τον οποίο προκύπτει ότι:
 
Η πρόταση της ΠΟΜΙΔΑ για την εκτέλεση της ενεργειακής αναβάθμισης με επιστροφή φόρου ίση με το 50% της αξίας του έργου, μέσω της φορολογίας εισοδήματος ΕΝΦΙΑ και κάθε άλλου φόρου προς το Ελληνικό Δημόσιο, είναι τελικά η ελκυστικότερη και ευκόλως υλοποιήσιμη διότι:
Περισσότερα...
 
Πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη "βλέπει" η EIU PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 01:11
"Μεσοπρόθεσμα είναι πιθανότερο η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη", παρά να συνεχίσει να αποτελεί μέλος της, σύμφωνα με έκθεση του Economist Intelligence Unit (EIU) για τις σημαντικότερες απειλές που είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ο κόσμος τα επόμενα χρόνια, την οποία μεταδίδει η "Καθημερινή".
 
Οι πιθανότητες, η έξοδος της Ελλάδας να προκαλέσει την έξοδο και άλλων χωρών, όπως η Ιταλία, είναι μόλις 0% με 10% τα επόμενα δύο χρόνια. Ωστόσο αν επαληθευτεί το σενάριο, θα μπορούσε να προκαλέσει υποχώρηση της παγκόσμιας ανάπτυξης κατά μία με δύο ποσοστιαίες μονάδες.
Περισσότερα...
 
Ασφαλιστικά πρόστιμα-σοκ ακόμα και σε επαγγελματίες που έκλεισαν τα βιβλία τους PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 01:18
Πρόστιμα-μαμούθ 6% κάθε χρόνο επί των συνολικών οφειλών τους προς τον τέως ΟΑΕΕ φορτώνονται ακόμα και εκείνοι οι ασφαλισμένοι οι οποίοι έχουν σταματήσει κάθε ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα.
 
Ουσιαστικά, καλούνται να πληρώσουν τόκους επί απλήρωτων εισφορών, παρότι μάλιστα έχουν κλείσει τα βιβλία τους. Η διαχρονική συσσώρευση χρεών γίνεται –σε πολλές περιπτώσεις– τόσο μεγάλη, που τους εμποδίζει πρακτικά να βγουν στη σύνταξη.
 
Και αυτό, ακόμα και αν έχουν ξεπεράσει το 67ο έτος τους και, παράλληλα, έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 15 χρόνια ασφάλισης, και μάλιστα όχι στον τέως ΟΑΕΕ –στον οποίο χρωστούν–, αλλά στο... ΙΚΑ.
Περισσότερα...
 
Νέα εποχή για την Παπαστράτος: Ξεκίνησε η παραγωγή των θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το IQOS στην Ελλάδα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 01:17
Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για την Παπαστράτος, καθώς ξεκίνησε η εμπορική παραγωγή των θερμαινόμενων ράβδων καπνού HEETS για το IQOS στο εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο.
 
Η Παπαστράτος, μετά από 87 χρόνια, σταματά να παράγει τσιγάρα και μπαίνει δυναμικά σε μια νέα εποχή, αφού το εργοστάσιό της αποτελεί πλέον το 2ο μόλις εργοστάσιο αποκλειστικής παραγωγής των καινοτόμων καπνικών προϊόντων της Philip Morris International.
 
Υπενθυμίζεται ότι η επένδυση, ύψους 300 εκατ. ευρώ, που ανακοινώθηκε πριν από μόλις 11 μήνες, περιλαμβάνει την πλήρη μετατροπή του εργοστασίου, την κατασκευή 3 νέων κτηρίων στις εγκαταστάσεις της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο, συνολικής επιφάνειας 15.000 τ.μ., την εγκατάσταση 2 νέων γραμμών επεξεργασίας καπνού και 10 νέων γραμμών παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού καθώς και τη δημιουργία 400 άμεσων θέσεων εργασίας.
Περισσότερα...
 
Αύριο το απόγευμα η νέα φορο-λοταρία PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 13:47
Αύριο στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φορο-λοταρία για το 2018, με βάση τις πληρωμές με πλαστικό χρήμα του Ιανουαρίου.
 
Οπως σε κάθε δημόσια κλήρωση, έτσι και αύριο, η κληρωτίδα θα αναδείξει 1.000 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ. 
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 509

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

57-sm

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon