Εγγραφείτε
Απαλλάσσονται από εισφορά αλληλεγγύης τα κέρδη από το swap ομολόγων PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 01:18
Απαλλαγή από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα κεφαλαιακά κέρδη που προκύπτουν από την ανταλλαγή ομολόγων του ελληνικού δημοσίου (Swap), στο πλαίσιο του προγράμματος διαχείρισης των υποχρεώσεων του ελληνικού δημοσίου, κατ’ εφαρμογή της απόφασης 1332/15.11.2017 του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, τα οποία απαλλάσσονται από τον φόρο εισοδήματος.
Περισσότερα...
 
Βρέχει προσφυγές στο ΣτΕ κατά του Ελληνικού PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 01:12
Τρίτη αίτηση κατά της επένδυσης στο Ελληνικό υποβλήθηκε σήμερα από 32 κάτοικους των Δήμων Αλίμου, Βούλας, Γλυφάδας, Πειραιά και Καλλιθέας. Αυτή τη φορά στρέφονται κατά του Προεδρικού Διατάγματος που εκδόθηκε  την 1η Μαρτίου 2018 και αφορούσε την έγκριση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού - Αγίου Κοσμά περιφέρειας Αττικής.
 
Όπως αναφέρουν αυτό είναι αντισυνταγματικό, καθώς η έκταση του Ελληνικού στην ουσία ιδιωτικοποιείται, συμπληρώνοντας πως θα έπρεπε στα αρχικά στάδια να είχε εκπονηθεί η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Ζητούν δε να τεθεί η "εκποίηση"  της έκτασης σε δημοψήφισμα, ως εθνικό θέμα σύμφωνα με το άρθρο 44 του Συντάγματος.
Περισσότερα...
 
Σε ποιους κλάδους «έπιασαν τόπο» οι εργαλειοθήκες PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 01 Μάιος 2018 14:14
Θετικά αποτιμά σε γενικές γραμμές την υιοθέτηση των συστάσεων που έχουν κατατεθεί με τη μορφή των τριών εργαλειοθηκών, ο ΟΟΣΑ. Παρόλα αυτά, επισημαίνει ότι υπάρχουν ακόμη εμπόδια που παραμένουν.
 
Σύμφωνα με τον Οργανισμό, τον Ιανουάριο του 2017, οι περισσότερες από τις συστάσεις των τριών εργαλειοθηκών, είχαν νομοθετηθεί και όπως σημειώνει, η πλήρης εφαρμογή αυτών των μεταρρυθμίσεων, στο πλαίσιο μιας ισχυρής εγχώριας ιδιοκτησίας, θα ήταν ένα πρόσθετο βήμα για την ενίσχυση του ανταγωνισμού.
Περισσότερα...
 
Tι εισφορές θα πληρώσουν μέλη και διαχειριστές εταιρειών από 1η Ιουνίου PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 01 Μάιος 2018 14:13
Αλλάζει από την 1η Ιουνίου ο τρόπος υπολογισμού των εισφορών των διαχειριστών σε έως 100.000 Ομόρρυθμες Εταιρείες (Ο.Ε.), Ετερόρρυθμες Εταιρείες (Ε.Ε.) αλλά και Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ) που είναι ταυτόχρονα και εταίροι.
 
Συγκεκριμένα, από την παραπάνω ημερομηνία και έπειτα, ως διαχειριστές θα καταβάλλουν εισφορές 16% επί της αμοιβής τους, έναντι 26,9% που καταβάλλουν από την 1η Ιανουαρίου 2017 έως και την 1η Μαΐου 2018. 
 
Ταυτόχρονα, όμως, τα ίδια πρόσωπα που είναι παράλληλα εταίροι θα συνεχίσουν να καταβάλλουν, όπως και πρώτα, τις εισφορές 26,9% επί του εισοδήματος που αποκτούν όντας εταίροι (όπως συμβαίνει από την 1η Ιανουαρίου 2017 και έπειτα).
 
Με άλλα λόγια, τα μέλη των Ο.Ε., Ε.Ε. και ΕΠΕ που είναι ταυτόχρονα και διαχειριστές των εταιρειών αυτών θα καταβάλλουν δύο τύπους εισφορών, ανάλογα με το εισόδημα που αποκτούν σε σχέση με την "ιδιότητα" την οποία έχουν μέσα στην εταιρεία.
Περισσότερα...
 
Ερχεται «καυτό εξάμηνο» για το Κτηματολόγιο PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 15:06
Νέους όρκους για την ολοκλήρωση του Κτηματολογίου παίρνει η κυβέρνηση στο προσχέδιο του αναπτυξιακού σχεδίου που συζητάει με τους θεσμούς, αλλά στα έξι ενοικιαζόμενα κτίρια της Λεωφόρου Μεσογείων, που στεγάζεται ο νέος κρατικός οργανισμός Ελληνικό Κτηματολόγιο, γνωρίζουν πως ο στόχος του 2020 έχει… πάει περίπατο. Χωρίς, μάλιστα, να έχει τεθεί νέο επίσημο χρονοδιάγραμμα από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), που εποπτεύει το φιλόδοξο σχέδιο.
 
Η απουσία του Κτηματολογίου και οι καθυστερήσεις στην απονομή Δικαιοσύνης θεωρούνται δύο από τα σημαντικότερα προβλήματα στην προσέλκυση επενδύσεων και στην ανάπτυξη, γι’ αυτό και περιλαμβάνονται στις προτεραιότητες του νέου αναπτυξιακού σχεδίου.
Περισσότερα...
 
Ο ΟΟΣΑ ζητεί κατάργηση φοροαπαλλαγών και νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 15:04
Ο ΟΟΣΑ στην έκθεσή του για την Ελλάδα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα χαμηλώνει τον πήχη της ανάπτυξης στο 2% για το 2018 (έναντι 2,3% αναθεωρημένων προβλέψεων του ΥΠΟΙΚ) και κρούει τον κώδωνα για την τελευταία θέση που έχει η Ελλάδα στο επιχειρηματικό περιβάλλον παρά τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει. 
 
Ο Οργανισμός ζητά περαιτέρω μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό αλλά και στο φορολογικό σύστημα με κατάργηση απαλλαγών και εξαιρέσεων στον ΦΠΑ και όχι μόνο. Κρατά επίσης μικρό "καλάθι" παρεμβάσεων στο χρέος στο σενάριο βιωσιμότητας που παραθέτει και το στηρίζει κυρίως σε ένα πρόσθετο πακέτο μεταρρυθμίσεων (θεωρώντας δεδομένο ότι η Ελλάδα θα κάνει πράξη όσα έχει ήδη συμφωνήσει με τους δανειστές). 
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 521

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

1

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon