Εγγραφείτε
Πρόστιμα σε εταιρείες που δήλωσαν λάθος το τέλος πλαστικής σακούλας PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Αύγουστος 2018 18:01
Με πρόστιμα 250 - 500 ευρώ θα επιβαρυνθούν όσες επιχειρήσεις υπέβαλαν λανθασμένες δηλώσεις απόδοσης περιβαλλοντικού τέλους χρήσης πλαστικής σακούλας για το πρώτο ή το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, εφόσον υποβάλουν διορθωτικές τροποποιητικές δηλώσεις. 
 
Στις περιπτώσεις επιχειρήσεων κατά τις οποίες από τις διορθωτικές δηλώσεις θα προκύψει υποχρέωση πληρωμής επιπλέον τέλους θα επιβάλλονται και τόκοι εκπρόθεσμης καταβολής. 
 
Πάντως, από την υποχρέωση υποβολής δηλώσεων απόδοσης περιβαλλοντικού τέλους εξαιρούνται οι επιχειρήσεις που έχουν πάψει να διαθέτουν πλαστικές σακούλες στους πελάτες τους, καθώς και ορισμένες κατηγορίες επιτηδευματιών που δεν είναι καν υπόχρεοι, όπως οι περιπτερούχοι και οι ασχολούμενοι με το υπαίθριο εμπόριο.
Περισσότερα...
 
Περισσότερα από 250 κιλά λαθραίο καπνό μετέφερε 46χρονος PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Αύγουστος 2018 16:42
Περισσότερα από 250 κιλά λαθραίο καπνό μετέφερε με όχημα 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς.
Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης έκαναν έλεγχο στο ΙΧ του 46χρονου και βρήκαν 10 σάκους που περιείχαν συνολικά 258 κιλά και 400 γραμμάρια καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Περισσότερα...
 
Euronews: Μια νέα πορεία για την Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια κρίσης PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 15:52
"Η άποψη της Ακρόπολης έχει γίνει για όλο τον κόσμο το σύμβολο ενός αβυσσαλέου χρέους, που συνοδεύεται από προγράμματα διάσωσης, 450 μεταρρυθμίσεις, τέσσερις κυβερνήσεις σε οκτώ χρόνια και λιτότητα ... Αδιανόητο στον σύγχρονο κόσμο!", γράφει το Euronews. Προσεκτικά και, παρά τα ποσά που πρέπει να αποπληρώνουν στη ευρωζώνη για δεκαετίες, οι Έλληνες είναι έτοιμοι σήμερα να ακολουθήσουν, μαζί με την Ευρώπη, μια νέα πορεία μετά το πέρας ενός απίστευτου έπους", συνεχίζει το Euronews συνοψίζοντας τα βασικά στάδια από το 2009 ως την αναμενόμενη έξοδο από το πρόγραμμα στις 20 Αυγούστου.
 
Η Ελλάδα παραμένει ηγέτιδα δύναμη στην παγκόσμια ναυτιλία
Περισσότερα...
 
Οι φορολογούμενοι γυρίζουν την πλάτη στις πιστωτικές PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 15:48
Έντονα πτωτικές τάσεις κατέγραψαν τον Ιούλιο οι πληρωμές φόρων μέσω πιστωτικών καρτών όσο και στα γκισέ των τραπεζών. Στην πρώτη περίπτωση, σε σχέση με τον περυσινό Ιούλιο, η μείωση φτάνει το 15% στη δεύτερη περιορίζεται σε 10%.
 
Η πτώση, επί του παρόντος δεν μπορεί να οδηγήσει στην εξαγωγή σαφών συμπερασμάτων. Ενδεχομένως να αποτελεί μια όψη της δεδομένης φορολογικής κόπωσης, ίσως όμως συνδέεται με δύο νέες πρακτικές που υιοθέτησε η Φορολογική Διοίκηση, δίνοντας τη δυνατότητα στους φορολογούμενους αφενός να πληρώσουν απευθείας με τη χρήση καρτών μέσω taxisnet τους φόρους τους, αφετέρου να «σπάσουν» το φόρο σε δώδεκα μηνιαίες δόσεις, κάνοντας χρήση της πάγιας ρύθμισης πριν η οφειλή γίνει ληξιπρόθεσμη. Πέρυσι τέτοια εποχή κανένα από τα δύο «εργαλεία» δεν ήταν ενεργό.
Περισσότερα...
 
Ανθυγιεινές… ανατροπές στα επιδόματα δημοσίων υπαλλήλων PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 06 Αύγουστος 2018 15:52
Αγωνία και αναστάτωση επικρατεί σε χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι λαμβάνουν το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αξιολόγησης και επανεξέτασης των κριτηρίων χορήγησής του.
 
Κατά τους υπολογισμούς, περίπου 90.000 εργαζόμενοι στο δημόσιο λαμβάνουν το συγκεκριμένο επίδομα, ύψους από 35 έως και 150 ευρώ και αναμένουν το αποτέλεσμα της αξιολόγησης που διενεργεί ειδική 17μελής επιτροπή. Πρόκειται για την επιτροπή που έχει συσταθεί με στόχο να επανεξετάσει το σύνολο των ειδικοτήτων του Δημοσίου, για τις οποίες καταβάλλεται επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.
 
Στα μέσα Ιουλίου, οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των δημοσίων υπαλλήλων συναντήθηκαν, μετά από πολλές προσπάθειες και κινητοποιήσεις έξω από το υπουργείο Οικονομικών, με τον υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος τους ξεκαθάρισε ότι οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι δημοσιονομικά ουδέτερες. Σύμφωνα βέβαια με την ΑΔΕΔΥ, ο κ. Τσακαλώτος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να περικοπεί το επίδομα από κάποιες κατηγορίες υπαλλήλων, προκειμένου να χορηγηθεί σε κάποιες άλλες.
Περισσότερα...
 
Αναβολή ενός μήνα για το πακέτο της ΔΕΘ - Τέλη Αυγούστου οι αποφάσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 06 Αύγουστος 2018 15:45
Περί τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να οριστικοποιηθεί το πακέτο παροχών 750 εκατ. ευρώ περίπου του 2019 που θα βασίζεται στις προτάσεις του ΥΠΟΙΚ, καθώς και άλλων υπουργείων. Ο λόγος για τον "δημοσιονομικό χώρο" που καταγράφει ο Μεσοπρόθεσμος Προϋπολογισμός επιπλέον των αντίμετρων και δεν αναγνωρίζουν προς το παρόν οι δανειστές.
 
Οι αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν νωρίτερα, με πρώτο ορόσημο σχετική εισήγηση του ΥΠΟΙΚ Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έως το τέλος Ιουλίου. Ωστόσο, οι φονικές πυρκαγιές άλλαξαν το σχεδιασμό. Έτσι, μένει να φανεί αν θα επηρεάσουν το τελικό μείγμα του πακέτου που επιχειρείται να παρουσιαστεί στην ΔΕΘ και θα έπρεπε (βάσει του Μεσοπρόθεσμου Προϋπολογισμού) να περιέχει μόνο φοροαπαλλαγές για το 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη πολλά υπουργεία στις συσκέψεις που λαμβάνουν χώρα προτείνουν ενίσχυση κοινωνικών δαπανών.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 532

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

1h-mik

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon