Εγγραφείτε
Φάμελλος: Το Μετρό της Θεσσαλονίκης προχωράει γρήγορα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 02:22
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα “Στο Κόκκινο 93,4” Θεσσαλονίκης, ο Αν. ΥΠΕΝ Σωκράτης Φάμελλος επεσήμανε ότι ενοχλεί τη ΝΔ το γεγονός ότι το Μετρό της Θεσσαλονίκης προχωράει γρήγορα και προεκτείνεται δυτικά. Όπως είπε χαρακτηριστικά- σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση- “συμφωνούμε απόλυτα με τη ΝΔ ότι “φταίει” αυτή η κυβέρνηση που προχωράει το μετρό. Γιατί όντως είναι έργο αυτής της κυβέρνησης ότι βγήκαν οι λαμαρίνες από τους σταθμούς στην Ανατ. Θεσσαλονίκη.
 
Η ΝΔ δεν ενδιαφερόταν για τα έργα και τη Θεσσαλονίκη. Η μόνη έννοια του πολιτικού συστήματος στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια ήταν να επανεκλεγούν. Αυτή η οικογενειοκρατία και η άσκηση του επαγγέλματος του πολιτικού δεν βοήθησε ούτε τη Θεσσαλονίκη ούτε τη χώρα. Να σας θυμίσω ότι τα έργα στο Μετρό είχαν σταματήσει από τον Δεκέμβριο του 2014 πριν από την προκήρυξη των εκλογών. Εμείς καταθέσαμε τον Απρίλιο του 2015 την πρόταση “και αρχαία και μετρό” και σήμερα το κάνουμε πράξη. Πολύ καλά κάνει η ΝΔ και ζηλεύει γιατί δεν προχώρησε αυτή το μετρό στη Θεσσαλονίκη”.
Περισσότερα...
 
Ξεκλείδωτοι οι κωδικοί της δήλωσης για χάρτινες αποδείξεις και e-δαπάνες PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 02:15
Ξεκλείδωτοι θα είναι οι κωδικοί της φετινής φορολογικής δήλωσης για τη δήλωση των ελάχιστων απαιτούμενων δαπανών που οδηγούν στην οικοδόμηση της έκπτωσης φόρου για το αφορολόγητο όριο. Με άλλα λόγια, οι κωδικοί δεν θα είναι προσυμπληρωμένοι από την φορολογική διοίκηση και ο ίδιος ο φορολογούμενους θα δηλώσει με προσωπική του ευθύνη το ύψος των δαπανών που χτίζουν το αφορολόγητο.  
 
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εξέδωσε την απόφαση με την οποία ορίζεται ο τύπος και το περιεχόμενο της νέας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων η οποία περιλαμβάνει και τις τρεις σημαντικότερες αλλαγές που έγιναν φέτος στη δήλωση.
Περισσότερα...
 
Εκρηξη απλήρωτων φόρων τον Φεβρουάριο! PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 14:57
Εκρηκτική αύξηση των απλήρωτων φόρων τον Φεβρουάριο μαρτυρούν τα νεότερα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
 
Παρά το τσουνάμι κατασχέσεων και λοιπών μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, τον Φεβρουάριο εκδηλώθηκε ένα πρωτοφανές κύμα αδυναμίας κάλυψης υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δίμηνο να φτάσουν τα 2,601 δισ. ευρώ, με αύξηση της τάξεως του 1,9 δισ. ευρώ μέσα σε ένα μήνα. Τον Ιανουάριο, τα φρέσκα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία είχαν διαμορφωθεί σε 693 εκατ. ευρώ.
Περισσότερα...
 
Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 14:49
Ζήτημα μερικών εβδομάδων ή και ημερών -αν και με καθυστέρηση- είναι η κατάθεση στη Βουλή της διάταξης που θα επανενεργοποιεί την παροχή της δυνατότητας στους φορολογούμενους να χρησιμοποιήσουν μόνο για μερικούς μήνες το ΙΧ τους καταβάλλοντας μέρος των ετήσιων τελών κυκλοφορίας. Η σχετική διάταξη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, έτοιμη και αυτό που απομένει είναι απλώς να καθοριστεί το πότε θα κατατεθεί. Αυτό που είναι σίγουρο, όπως λένε στο υπουργείο Οικονομικών, είναι ότι θα κατατεθεί εγκαίρως προκειμένου οι φορολογούμενοι να προλάβουν να κάνουν χρήση του μέτρου στην καλοκαιρινή περίοδο.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μέτρο δεν θα έχει ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με τον τρόπο που εφαρμόστηκε τα προηγούμενα δυο χρόνια. Δηλαδή οι φορολογούμενοι δεν θα πληρώνουν το σύνολο των ετήσιων τελών κυκλοφορίας για να λάβουν τις πινακίδες κυκλοφορίας αλλά μόνο για μερικούς μήνες,  με προσαύξηση σε σχέση με τον πραγματικό χρόνο χρήσης του ΙΧ. Έτσι:
Περισσότερα...
 
Οριακή μείωση ανεργίας στο 20,6% τον Ιανουάριο PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 12 Απρίλιος 2018 15:16
Το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας τον Ιανουάριο του 2018 ανήλθε σε 20,6% έναντι του αναθεωρημένου προς τα άνω 23,2% τον Ιανουάριο του 2017 και 20,8% τον Δεκέμβριο του 2017, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
 
Το σύνολο των απασχολουμένων, κατά τον Ιανουάριο του 2018, εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.755.427 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 977.222 άτομα ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.261.186 άτομα.
 
• Οι απασχολούμενοι αυξήθηκαν κατά 98.712 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2017 (αύξηση 2,7%) και μειώθηκαν κατά 12.443 άτομα σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2017 (μείωση 0,3%).
Περισσότερα...
 
ΠΟΕ: Ελλοχεύουν κίνδυνοι για το παγκόσμιο εμπόριο εάν κλιμακωθούν οι εντάσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 12 Απρίλιος 2018 15:14
Το παγκόσμιο εμπόριο αγαθών θα αυξηθεί κατά 4,4% φέτος, διατηρώντας μια ισχυρή ανάκαμψη που θα μπορούσε σε κάθε περίπτωση να υποστεί πλήγμα εάν κλιμακωθούν περαιτέρω οι εμπορικές εντάσεις, όπως ανέφερε στις ετήσιες προβλέψεις του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (ΠΟΕ).
 
Η ανάπτυξη του παγκόσμιου εμπορίου υπήρξε μέτρια για μια δεκαετία μετά την οικονομική κρίση, με μέσο όρο στο 3,0% κατ’ έτος. Ωστόσο πέρυσι ο ρυθμός διαμορφώθηκε στο 4,7% - πολύ πάνω από το 3,6% που ήταν η εκτίμηση του Σεπτεμβρίου – και το 2019 αναμένεται περαιτέρω ανάπτυξη 4,0%, δήλωσε ο ΠΟΕ.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 509

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

57-sm

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon