Εγγραφείτε
Στο αρχείο οι λίστες μεγαλοκαταθετών και εμβασμάτων PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017 00:00
Πλήρη επιβεβαίωση των αποκαλύψεων της «Ν» περί παραγραφής χιλιάδων εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων των ετών 2006-2010 που περιλαμβάνονται στις λίστες των «65 CD» με το 1,3 εκατομμύριο Έλληνες μεγαλοκαταθέτες του εσωτερικού, στη «λίστα Λαγκάρντ» και στη λίστα «εμβασμάτων εξωτερικού», αποτελούν οι «διευκρινίσεις για την αντιμετώπιση των εκκρεμών υποθέσεων ελέγχων, μέσω επεξεργασίας τραπεζικών λογαριασμών», τις οποίες δίδει ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλής, μέσω μιας νέας εγκυκλίου προς τα Ελεγκτικά Κέντρα και τις ΔΟΥ.
Όπως προκύπτει από τα όσα αναφέρονται στην εγκύκλιο του κ. Πιτσιλή, τα στοιχεία από τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών που έχουν στην Ελλάδα οι ελεγχόμενοι φορολογούμενοι, καθώς επίσης και τα στοιχεία των λογαριασμών τους στο εξωτερικό τα οποία έχουν τροφοδοτηθεί από λογαριασμούς τους στην Ελλάδα δεν μπορούν να θεωρηθούν «συμπληρωματικά στοιχεία» που δεν υπήρχαν στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών πριν από τη λήξη της 5ετούς περιόδου παραγραφής των υποθέσεων.
Περισσότερα...
 
Κατά 10% αύξησε τις ρυθμίσεις δανείων το "φόβητρο" των πλειστηριασμών PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 23:56
Μπορεί να μην έχουν περάσει ούτε δέκα ημέρες από την έναρξη των πλειστηριασμών και αυτοί να έχουν προγραμματιστεί για δύο φορές εκ των οποίων τη μία αναβλήθηκαν, ωστόσο το εμμέσως επιδιωκόμενο αποτέλεσμά τους έχει επιτευχθεί.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τραπεζίτες στο Capital.gr, από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι σήμερα παρατηρείται αύξηση της τάξεως του 10% στις ρυθμίσεις μη εξυπηρετούμενων δανείων από δανειολήπτες που μέχρι πρότινος αγνοούσαν τις προσκλήσεις των τραπεζών να προσέλθουν για τη διευθέτηση των οφειλών τους. Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι ενδεικτικό το πλάνο των πλειστηριασμών που ανακοινώνεται ότι θα διενεργηθούν (ενδεικτικά για την προσεχή Τετάρτη 13/12 είναι προγραμματισμένοι 18 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί), καθώς αυτοί μπορεί να αποτραπούν την τελευταία στιγμή κατόπιν ρύθμισης της οφειλής.
Περισσότερα...
 
Στα μανταλάκια έβγαλαν Εφορία-Ταμεία 23.000 οφειλέτες PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 23:29
Νέα λίστα με ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων οι οποίοι εμφανίζουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στην Εφορία ή τα ασφαλιστικά Ταμεία άνω των 150.000 ευρώ αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (aade.gr).
 
Τα φυσικά πρόσωπα και οι επιχειρήσεων των οποίων τα ονόματα δίνονται στη δημοσιότητα εμφανίζουν οφειλές με καθυστερήσεις πληρωμών για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από ένα χρόνο. Είχε προηγηθεί μαζική αποστολή ειδοποιητηρίων μέσω email για τακτοποίηση των οφειλών τους χωρίς όμως να έχουν ανταποκριθεί.
Περισσότερα...
 
Έρχονται 5 ανατροπές για 670.000 επαγγελματίες PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 23:20
Σε νέο κύκλο τουλάχιστον πέντε σκληρών ανατροπών µπαίνουν 670.000 ελεύθεροι επαγγελµατίες από τις αρχές κιόλας του 2018. 
 
Συµψηφισµοί εισφορών του 2017, εξόφληση χρεών του 2016, νέα τρέχοντα και αναδροµικά "χαράτσια", αλλά και δύο διαδοχικές αυξήσεις στη βάση υπολογισµού τους συνθέτουν το "µαύρο" τοπίο στο οποίο είναι υποχρεωµένοι να βαδίσουν οι αυτοαπασχολούµενοι την περίοδο 2018-2020. 
 
Τα νέα βάρη των επαγγελµατιών ξεκινούν από τον πρώτο κιόλας µήνα του επερχόµενου έτους, µε την καταβολή των εισφορών τους µε βάση το καθαρό εισόδηµα που δήλωσαν για το 2016, και κορυφώνονται το 2020, µε την καταβολή των εισφορών µε βάση το ακαθάριστο εισόδηµα που δήλωσαν το 2019.
Περισσότερα...
 
Προ των πυλών οι νέες λίστες οφειλετών σε εφορίες και ταμεία PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 00:48
Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει στο υπουργείο Οικονομικών για την ανάρτηση των νέων λιστών με τους μεγαλο-οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων και των εφοριών. Οι νέες λίστες θα είναι κοινές, δηλαδή θα γίνει άθροιση των ποσών και η λίστα θα αφορά το σύνολο των οφειλών κάθε φορολογούμενου στη φορολογική διοίκηση και το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ).
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ΚΕΑΟ έχει ήδη αποστείλει στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) τα στοιχεία για τους μεγαλο-οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων και μετά από μια σύντομη επεξεργασία θα συνδυαστούν με τα στοιχεία για τους μεγαλοοφειλέτες της φορολογικής διοίκησης και θα αναρτηθούν στη συνέχεια στο δικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr).
Περισσότερα...
 
Οι "ασπίδες" στις κατασχέσεις της Εφορίας PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 00:46
Η φορολογική εξόντωση της μεσαίας τάξης, που ομολόγησε αυτοβούλως το οικονομικό επιτελείο, δεν αποτυπώνεται μόνο στα φορολογικά έσοδα και τη βροχή των φόρων, έμμεσων και άμεσων, που επέβαλε η κυβέρνηση την τελευταία τριετία. Φαίνεται κατά κύριο λόγο στην κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των φορολογουμένων που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία. Ανέρχονται περίπου σε 4 εκατ. φυσικά και νομικά πρόσωπα και σε ένα εκατομμύριο από αυτούς έχουν ήδη επιβληθεί μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, δηλαδή κατά κύριο λόγο κατασχέσεις. Μάλιστα από τα στοιχεία προκύπτει ότι σε άλλους 733.316 επίκειται η έκδοση κατασχετηρίων. Και όμως, η έκδοση κατασχετηρίου δεν είναι μονόδρομος από όσους χρωστούν στο Δημόσιο. Έχουν τη δυνατότητα να τις προλάβουν ή και ακόμη να τις παγώσουν με μερικές καθοριστικές κινήσεις.
 
Πώς μπορεί να γίνει αυτό και τι ισχύει για κατασχέσεις και οφειλές εξηγείται με τις παρακάτω σημαντικές ερωτήσεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 483

Δελτία Τύπου

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη...περισσότερα...
Αγαπητά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών...περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Επιστολές

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του...περισσότερα...
Συμπλήρωση της ΠΟΛ.1213-22/09/2015 "Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου" Κάντε...περισσότερα...

Συνελεύσεις

Όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας, προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...περισσότερα...
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310304170/6932424925 www.peripsiloukapnou.gr e-mail: peripterouhos@gmail.com http://peripterathess.blogspot.com Θεσσαλονίκη 31/10/2011     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, το Σωματείο μας καλεί το Σώμα σε Γενική...περισσότερα...

To Περιοδικό Μας

t52

 

diafimistiko-somateio

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon