Εγγραφείτε
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ SUPER MARKET, MINI MARKET ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 30 Αύγουστος 2016 19:29

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η ολοκληρωμένη έκθεση για τη μικρή και οργανωμένη λιανική, διοργανώνεται από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo,
στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αποτελεί την εξειδικευμένη έκθεση για όλα τα σημεία λιανικής όπως super market, mini market, περίπτερα, καταστήματα ψιλικών, καπνικών κα αλλά και χονδρεμπόρων.

 

 

Η διοργανώτρια εταιρεία θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των χιλιάδων σημείων λιανικής από όλη την Ελλάδα που επισκέπτονται την έκθεση σταθερά κάθε χρόνο, εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς, τη δωρεάν μεταφορά σε αυτή.

 

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου το πρωί, τα καταστήματα και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου θα μπορούν να επιβιβαστούν χωρίς καμία χρέωση στο λεωφορείο της έκθεσης που θα τους φέρει απευθείας στο εκθεσιακό κέντρο! Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την έκθεση για να τους επιστρέψει.

 

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν μεταφοράς είναι απαραίτητη η αποστολή της φόρμας συμμετοχής, έως τις 5 Σεπτεμβρίου μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2.111.801.801.
Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης http://www.supermarket-minimarket-periptero.gr/ ή τηλεφωνικά στο 2.111.801.801.  

 

Για το λόγο αυτό θα σας παρακαλούσαμε θερμά να κοινοποιήσετε την παραπάνω ενέργεια όπου και όπως εσείς κρίνετε απαραίτητο, ώστε να ενημερωθούν  οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και να δηλώσουν συμμετοχή.

 

Αναλυτικές πληροφορίες:

 

Αναχώρηση

Πόλη

Θεσσαλονίκη

Ημέρα

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου

Ώρα αναχώρησης*

6.00

Σημείο συγκέντρωσης

Άγαλμα Βενιζέλου


Επιστροφή (την ίδια ημέρα)

Ώρα αναχώρησης από την έκθεση*

18.00

Σημείο συγκέντρωσης

Κεντρική είσοδος εκθεσιακού

* Οι αναγραφόμενες ώρες αναχώρησης θα τηρηθούν αυστηρά. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας στα σημεία συγκέντρωσης. 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας  http://www.supermarket-minimarket-periptero.gr

 

Φόρμα συμμετοχής για το πρόγραμμα δωρεάν μεταφοράς στην έκθεση

 

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon