Εγγραφείτε
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των επιμελητηριών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 01:26
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ) κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος (φωτο), ο πρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ισραηλινών Επιμελητηρίων κ. Uriel Lynn, στο πλαίσιο της 4ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Κύπρου - Ελλάδας - Ισραήλ, που πραγματοποιείται σήμερα στη Λευκωσία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΕ.
 
Η υπογραφή έγινε παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, του Κύπριου Προέδρου, κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Ισραηλινού Προέδρου κ. Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Σκοπός του Μνημονίου είναι η θέσπιση μιας τριμερούς συνεργασίας για την προώθηση και την ενίσχυση των εμπορικών, βιομηχανικών και γενικά οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των χωρών, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, οι επιμελητηριακοί φορείς που εκπροσωπούν το σύνολο των επιχειρηματικών τάξεων των τριών αυτών χωρών, μεταξύ άλλων συμφώνησαν:
 
• την ανταλλαγή πληροφόρησης σε θέματα αγοράς, επιχειρηματικών ευκαιριών και διμερών αποστολών
• την πρόοδο του εμπορίου και των επενδύσεων
• την προώθηση των συνεργασιών πάνω στην ενέργεια, στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και στο εμπόριο 
• την παροχή βοήθειας σε επιχειρηματίες και των τριών χωρών για την άσκηση επιχειρηματικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων.
 
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κ. Μίχαλος, «η συμμαχία των τριών χωρών, σε ενέργεια, επιχειρήσεις, εμπόριο και τουρισμό, δίνει ισχυρό μήνυμα για τη θέση της Ελλάδας στον χάρτη της περιοχής».
 
Πηγή: euro2day.gr
 

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon