Εγγραφείτε
Πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας PDF Εκτύπωση E-mail

doraΤο Σωματείο μας συνεχίζοντας και φέτος το κοινωφελές του έργο και σε συνδυασμό με την υποστήριξη εταιριών – συνεργατών ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δήμου Θερμαϊκού για τη συμμετοχή του στην προσπάθεια συλλογής δώρων για τα παιδιά, τα οποία θα επισκεφτούν τις «Αστρογειτονιές», εκδήλωση που διοργανώνει για πρώτη φορά ο Δήμος.

Περισσότερα...
 
Εκθεση Mini Market και Περίπτερο PDF Εκτύπωση E-mail

karelias3vasilis

Περισσότερα...
 
Ημερίδα PDF Εκτύπωση E-mail

  Στις 12/06/2010 το σωματείο μας διοργάνωσε μία ημερίδα, με σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων μας για το καινούργιο λογιστικό καθεστώς στο οποίο υπαγώμαστε άπο την 1η Ιουλίου, και την είσοδο των ταμείακων μηχανων στα μαγαζιά μας.

Κεντρικός ομιλητής ήτανε ο πρόεδρος του συνδέσμου λογιστών κ. Τόλιος, ο οποίος παρουσίασε τις αλλαγές που έρχονταν, κάθως και τις ενέργειες που θα έπρεπε να κάνουμε για να γίνει η αλλαγή απο τα βιβλία Α' κατηγορίας σε Β'.

  Ταυτόχρονα, υπήρχαν και έξι (6) μεγάλες εταιρίες εμπορείας ταμειακών μηχανών και συστημάτων μηχανοργάνωσης, οι οποίες παρουσίασαν τις προτάσεις τους για τα μαγαζιά μας και ειχαν λύσεις να προτείνουνε για όσους έδειξαν ενδειαφέρουν.

  Ταυτόχρονα υπήρχαν φυλλάδια από πάρα πολλές εταιρίες εμπορίας ταμειακών μηχανών προκειμένου να υποστηριχθεί η ποικιλία σε εταιρίες του χώρου, και να μην υπάρξει η παραμικρή αμφισβήτηση της εντιμότητας και διαφάνειας που διακατέχει αυτο το Δ.Σ.

Παρόλη την ζέστη και την έναρξη του Μουντίαλ με τον αγώνα της Έθνικης μας ομάδας, η προσέλευση του κόσμου ηταν ικανοποιητηκή και οι εντυπώσεις θετικές τόσο από τους εκθέτες όσο και από τους συναδέλφους που ενημερώθηκαν για τα νεότερα στο φορολογικό τομέα.
 


 

diafimistiko-somateio

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Επικαιρότητα

Επιστροφές ΕΝΦΙΑ, ΦΑΠ, φόρων κληρονομιάς, γονικών παροχών
Αυτόματη επανεκκαθάριση ΕΝΦΙΑ, ΦΑΠ, αλλά και φόρων κλη...
Χίλιες κατασχέσεις την ημέρα από την εφορία
Στο "κόκκινο" βρίσκονται πλέον στη σχέση τους με την ε...
Πιο γερή βγαίνει από την κρίση η αγορά χάρτινης συσκευασίας
Ενθαρρυντικά είναι τα σημάδια από τον κλάδο της χάρτιν...
Υποχρεωτικά τα POS για ακόμα 58 κλάδους
Υποχρεωτική γίνεται η εγκατάσταση αυτόματων μηχανημά...
Σε ποιους κλάδους δίνουν τώρα δάνεια οι τράπεζες
Αύξηση της ζήτησης για δάνεια ύψους από 80.000 έως και 90.000...

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon