Εγγραφείτε
www.peripsiloukapnou.gr
Όταν οι πολίτες αμφισβητούν πράξεις της εφορίας PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 15:45
Ολοένα και περισσότεροι φορολογούμενοι αποφασίζουν κάθε χρόνο να αμφισβητήσουν πράξεις της φορολογικής διοίκησης σε βάρος τους κάνοντας χρήση του νέου θεσμού της ενδικοφανούς προσφυγής που υποβάλλεται στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ). Πρόκειται για διαδικασία που ακολουθείται υποχρεωτικά πλέον πριν ο φορολογούμενος προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια, εφόσον βέβαια δεν δικαιωθεί στη ΔΕΔ.
 
Τα επίσημα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για το νέο -και πολύ αποτελεσματικό θεσμό- είναι ενδεικτικά της καλής σχέσης που έχουν αρχίσει οι φορολογούμενοι να χτίζουν με τη ΔΕΔ. Το 2014 υποβλήθηκαν στη ΔΕΔ 717 ενδικοφανείς προσφυγές, το 2015 ο αριθμός τους διαμορφώθηκε στις 1.947, το 2016 υποβλήθηκαν 2.514 και το 2017 έφτασαν σε αριθμό ρεκόρ, δηλαδή στις 3.754. Μάλιστα από τα πρώτα στοιχεία του 2018 φαίνεται ότι οι ενδικοφανείς προσφυγές θα κάνουν φέτος νέο ρεκορ.
Περισσότερα...
 
Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα παράνομα τσιγάρα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 14:15
Σε νέα σύλληψη οδηγήθηκαν χτες, Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, όταν συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης, 30χρονο αλλοδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 83 πακέτα τσιγάρα και 31 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Περισσότερα...
 
Ανοιξε η εφαρμογή για πληρωμές φόρων με κάρτα μέσω Taxisnet PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 16:53
Πληρωμή φόρων μέσω τραπεζικών καρτών, απευθείας μέσω του Taxisnet, παρέχει πλέον η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, μετά την ενεργοποίηση της σχετικής εφαρμογής. Η δυνατότητα παρέχεται μέσω του ιστότοπου www.aade.gr, εφόσον προηγουμένως οι φορολογούμενοι συνδεθούν με τους προσωπικούς κωδικούς τους.
 
Σύμφωνα με τις οδηγίες της εφαρμογής, που εμφανίζονται στην οθόνη της προσωποποιημένης πληροφόρησης:
 
«Για κάθε γραμμή Ανοιχτής Οφειλής όπως εμφανίζεται στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τα στοιχεία Δόσεων πατώντας το πλήκτρο επιλογής (radio button) στη στήλη Εμφάνιση στοιχείων δόσεων & επιλογή οφειλής για πληρωμή με κάρτα. Σε περίπτωση πληρωμής με έκπτωση, απαιτείται η εξόφληση του συνολικού ποσού της οφειλής μέχρι την ημερομηνία ισχύος της έκπτωσης (τα ποσά εμφανίζονται χωρίς τη μείωση λόγω έκπτωσης). Για να εμφανίσετε την ταυτότητα οφειλής και στη συνέχεια να εκτυπώσετε το Σημείωμα για Πληρωμή, πατήστε το κουμπί «Ταυτότητα Οφειλής».
Περισσότερα...
 
Εκδήλωση γιά την παράνομη διακίνηση λαθραίων προϊόντων καπνού. PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 13:58

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Thesstoday.gr, σε συνεργασία με το Σωματείο Ενοικιαστών Περιπτέρων Θεσσαλονίκης, διοργανώνει εκδήλωση, στο πλαίσιο του Money Show 2018, με θέμα το πρόβλημα και τις επιπτώσεις από την παράνομη διακίνηση λαθραίων προϊόντων καπνού.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή, 29 Απριλίου 2108, στο ξενοδοχείο Hayatt της Θεσσαλονίκης και ώρα 11.00 - 13.00

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκπρόσωπος του Σωματείου, του Thesstoday.gr, ο Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Δημήτριος Μάρδας και έχουν προσκληθεί επίσης να μιλήσουν εκπρόσωπος καπνοβιομηχανίας και της Ελληνικής αστυνομίας.

 
Εξάρθρωση κυκλώματος που έκανε λαθρεμπόριο καπνού και διέθετε υπερσύγχρονα εργαστήρια PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 16:10
Κύκλωμα λαθρεμπορίου καπνού και παραγωγής λαθραίων τσιγάρων εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ στην επιχείρηση για την αποδόμηση της σπείρας, συμμετείχαν και αστυνομικοί της αντίστοιχης υπηρεσίας της Αττικής, καθώς και της ΟΠΚΕ Θεσσαλονίκης. Συνελήφθησαν τρία άτομα 47, 56 και 60 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα. 
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 612

 thessagora2a

 

οι προσφορές απο τa μεγαλύτερα e-shop 

thesstoday-2018a

 

 

ενημέρωση 24ωρες 7 ημέρες

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Επικαιρότητα

Όταν οι πολίτες αμφισβητούν πράξεις της εφορίας
Ολοένα και περισσότεροι φορολογούμενοι αποφασίζουν κ...
Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα παράνομα τσιγάρα
Σε νέα σύλληψη οδηγήθηκαν χτες, Αστυνομικοί της Διεύθυ...
Εκδήλωση γιά την παράνομη διακίνηση λαθραίων προϊόντων καπνού.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα Thesstoday.gr, σε συνεργασία με το Σω...
Ανοιξε η εφαρμογή για πληρωμές φόρων με κάρτα μέσω Taxisnet
Πληρωμή φόρων μέσω τραπεζικών καρτών, απευθείας μέσω τ...

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon