Εγγραφείτε
www.peripsiloukapnou.gr
"Αγριεύει" η Εφορία με όσους της χρωστούν PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 01:45
Όλα τα όπλα ρίχνει στο εισπρακτικό της σαφάρι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προκειμένου να αναγκάσει τα εκατομμύρια των φορολογουμένων που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση να περάσουν από το δημόσιο ταμείο. Φέτος ο στόχος που τέθηκε από την κυβέρνηση στην ΑΑΔΕ για τα φορολογικά έσοδα είναι 48,156 δισ. ευρώ, ποσό το οποίο είναι αυξημένο σε σχέση με τις περυσινές φορολογικές εισπράξεις κατά 951 εκατομμύρια. Για να πιαστεί, όμως, ο στόχος αυτός, όσοι λύγισαν από το βάρος της υπερφορολόγησης θα δουν το πιο σκληρό πρόσωπο της Εφορίας, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολλαπλά μέτρα αναγκαστικής είσπραξης. Οι κατασχέσεις είναι το πιο γνωστό από αυτά. Δεν είναι, όμως, το μοναδικό. Προκειμένου να αναγκάσει τους φορολογουμένους να πληρώσουν, η Εφορία καταφεύγει ακόμα και στη δημοσιοποίηση των στοιχείων όσων έχουν σημαντικές οφειλές και δεν πληρώνουν ή δεν ρυθμίζουν για τμηματική εξόφληση.
 
Τα μέτρα πίεσης προς τους οφειλέτες, καθώς και τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης που λαμβάνει η φορολογική διοίκηση είναι τα εξής:
Περισσότερα...
 
Επιχείρηση επιτάχυνσης των πλειστηριασμών PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 14:14
Το νέο κύμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ενδέχεται να κάμψει τις επιφυλάξεις των δανειστών και να οδηγήσει στην εκταμίευση της δόσης των 5,7 δισ. ευρώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, εφόσον σε χρόνο παράλληλο έχει εκδοθεί και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το Ελληνικό.
 
Η μετάβαση, από σήμερα, στη νέα εποχή των αποκλειστικά ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε συνδυασμό με τη νομοθετική κατοχύρωση της παρέκτασης αρμοδιότητας των συμβολαιογράφων, η οποία πρακτικά δίνει τη δυνατότητα σε έναν πιστοποιημένο συμβολαιογράφο της Αθήνας να διενεργεί πλειστηριασμό ακινήτου στα Γρεβενά, φαίνεται να ανοίγει τον δρόμο. Το ίδιο και τα στοιχεία τα οποία δείχνουν σταδιακή αλλά σημαντική αύξηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
 
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία τα οποία έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, σήμερα έχουν προγραμματιστεί 70 πλειστηριασμοί, με επισπεύδοντες κυρίως τις τράπεζες αλλά και ιδιώτες.
Περισσότερα...
 
Κροατία και Σλοβενία εντάσσονται στις χώρες ευθύνης της Παπαστράτος PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 10:39

Σημαντική ενίσχυση του στρατηγικού ρόλου της εταιρείας στη ΝΑ Ευρώπη

 

Διευρύνεται το cluster των χωρών ευθύνης της Παπαστράτος στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, με την προσθήκη της Κροατίας και της Σλοβενίας. Η απόφαση της Philip Morris International (PMI) να θέσει την Παπαστράτος επικεφαλής σε δυο ακόμη χώρες (ήδη έχει την ευθύνη, εκτός από την Ελλάδα, για τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Κύπρο και τη Μάλτα), έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ολοκληρώνεται η μεγάλη επένδυση της εταιρείας, ύψους 300 εκατ. ευρώ, για τη μετατροπή του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής των θερμαινόμενων ράβδων καπνού HEETS για το IQOS. Η νέα αυτή εξέλιξη στο cluster ενισχύει περαιτέρω τον στρατηγικό ρόλο της Παπαστράτος στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, δήλωσε σχετικά με τη νέα εξέλιξη:

“Η απόφαση της PMI να θέσει την Παπαστράτος επικεφαλής σε δύο ακόμη χώρες μας γεμίζει με χαρά και περηφάνεια. Η Κροατία και η Σλοβενία αποτελούν δύο ιδιαίτερα δυναμικές αγορές, γεγονός που επιβεβαιώνει -για ακόμη μια φορά- την εμπιστοσύνη της PMI στο επιχειρηματικό έργο της Παπαστράτος. Συναισθανόμαστε απόλυτα τη μεγάλη ευθύνη και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτή τη νέα πρόκληση. Kαλωσορίζουμε την Κροατία και τη Σλοβενία στο cluster Νοτιοανατολικής Ευρώπης της PMI. Οι δυνάμεις όλων μας είναι επικεντρωμένες στο νέο καινοτόμο προϊόν μας, το IQOS, και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα κάνουμε σπουδαία πράγματα αυτή τη χρονιά για να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά μας για έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου”.      

 
Εφορία: Στον αστερισμό των δόσεων PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 14:12
Δόσεις για όλους και για όλα και απευθείας πληρωμές στο taxis είναι η ασπιρίνη που προσφέρει το υπουργείο Οικονομικών στην εξοντωτική υπερφορολόγηση με την οποία είναι αντιμέτωποι εκατομμύρια φορολογούμενοι.
 
Το δόγμα είναι ότι μπορεί οι φόροι να είναι υπέρογκοι και να μην μπορούν να πληρωθούν από πολλούς, ωστόσο, μπορούν να ρυθμιστούν και να πληρώνονται σε δόσεις. Έτσι, σύμφωνα με το δόγμα αυτό, μπορεί η εισπραξιμότητα των φόρων να διατηρηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα και τα φορολογικά έσοδα να συνεχίσουν να εισρέουν στα κρατικά ταμεία.
Περισσότερα...
 
Συγχαρητήρια, αλλά όχι δόση το αποτέλεσμα του Eurogroup PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 02:12
Για την Ελλάδα έχουμε εξαιρετικά νέα, καθώς οι θεσμοί ανέφεραν δράση σε όλα τα prior actions. Η χώρα έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες και η κυβέρνηση δείχνει ότι έχει ισχυρή ιδιοκτησία του προγράμματος, δήλωσε ο Μάριο Σεντένο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης.
 
Μόνο δυο από τα 110 προαπαιτούμενα εκκρεμούν (Ελληνικό, πλειστηριασμοί) και είναι εκτός αρμοδιότητας της κυβέρνησης, συμπλήρωσε και όταν ολοκληρωθούν οι θεσμοί θα δώσουν το πράσινο φώς για την εκταμίευση.
 
Όπως είπε η μπάλα είναι τώρα και στην πλευρά των δανειστών, καθώς θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι εθνικές διαδικασίες για την πληρωμή 5,7 δισ. ευρώ, όταν πιστοποιηθεί η κάλυψη των προαπαιτούμενων.
Περισσότερα...
 
"Κόκκινα" δάνεια 13 δισ. ευρώ θα πωλήσουν φέτος οι τράπεζες PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 02:01
Μη εξυπηρετούμενα δάνεια 13 δισ. ευρώ δρομολογούν προς πώληση εντός του τρέχοντος έτους οι τράπεζες, μπαίνοντας και στις δύσκολες πωλήσεις δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων (SMEs) με εξασφαλίσεις σε ακίνητα. Ειδικότερα:
 
Τράπεζα Πειραιώς
 
Η Τράπεζα Πειραιώς θα εγκαινιάσει τις πωλήσεις των εξασφαλισμένων χαρτοφυλακίων. Το χαρτοφυλάκιο "Amoeba" της Τράπεζας, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις πωλήσεις SMEs που θα ακολουθήσουν, έχει ονομαστική αξία 1,6 δισ. ευρώ και περιλαμβάνει 700 μη εξυπηρετούμενα δάνεια που ανήκουν σε 120 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τα προς πώληση δάνεια, καταγγελμένα στην πλειοψηφία τους, έχουν εξασφαλίσεις σε 1.350 ακίνητα, από βιομηχανικά μέχρι επαγγελματικά και οικόπεδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του "Kεφαλαίου", η αξία τους έχει εκτιμηθεί από την τράπεζα στα 467 εκατ. ευρώ, η οποία αντιστοιχεί σε αποτίμηση του χαρτοφυλακίου από τον πωλητή στα 29 σεντς/ευρώ. Η πώληση θα ολοκληρωθεί έως τον Απρίλιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον δέκα επενδυτές υπέβαλαν μη δεσμευτικές προσφορές.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 499

 

diafimistiko-somateio

 

logo-diaf

 

 

 

 

 

Επικαιρότητα

"Αγριεύει" η Εφορία με όσους της χρωστούν
Όλα τα όπλα ρίχνει στο εισπρακτικό της σαφάρι η Ανεξάρ...
Κροατία και Σλοβενία εντάσσονται στις χώρες ευθύνης της Παπαστράτος
Σημαντική ενίσχυση του στρατηγικού ρόλου της εταιρεία...
Επιχείρηση επιτάχυνσης των πλειστηριασμών
Το νέο κύμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ενδέχεται να ...
Εφορία: Στον αστερισμό των δόσεων
Δόσεις για όλους και για όλα και απευθείας πληρωμές στ...
Συγχαρητήρια, αλλά όχι δόση το αποτέλεσμα του Eurogroup
Για την Ελλάδα έχουμε εξαιρετικά νέα, καθώς οι θεσμοί α...

S5 Box

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

firesports

 

 

 

 

logo tsiakmakis

cannabis1 

 bonbon